ببخشین سوالی داشتم در مورد دکمه های پخش موسیقی برای تعداد اهنگ زیاد مثلا 30 تا اهنگ، دکمه ها رو در پایین صفحه زیر لیست ویو کار کذاشتم و از 4 دکمه به عنوان پلی و استاپ و رد کردن قبلی و بعدی استفاده کردم.
البته دکمه های پلی و استاپ رو روی هم کار گذاشتم و دستور ویزیبل رو دادم که اول دکمه استاپ دیده نشه و بعد از پلی فعال بشه.....تا اینجاش که درسته اما در مورد دکمه های رد کردن اهنگ به قبلی و بعدی دچار مشکل شدم و نمیدونم چطور کد هارو بنویسم تا مشکل نداشته باشه ...و اهنگ ها درست عوض بشه ...
اینم نمونه کدهایی که نوشتمه:
Sub Process_Globals
Dim m As MediaPlayer
End Sub
Sub Globals
Dim List1 As ListView
Private stopkey As Button
Private playkey As Button
Private backey As Button
Private nextkey As Button
End Sub
Sub List1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
m.Stop
m.Load(File.DirAssets, Position & ".mp3")
m.Play
stopkey.Visible = True
End Sub
Sub stopkey_Click
stopkey.Visible = False
playkey.Visible = True
m.Stop
End Sub
Sub playkey_Click
playkey.Visible = False
stopkey.Visible = True
End Sub
Sub backey_Click
End Sub
Sub nextkey_Click
End Sub
تو سایت هم زیاد سرچ کردم اما درمورد این مورد درست توضیح نداده بودن!
لطف کنن اساتید محترم کمکمان کنید تا چطور برای این لیست ویو قابلیت رد کردن اهنگ قبلی وبعدی درست کنیم و کدش رو بنویسیم؟
سوال
HS71 78
با سلام خدمت دوستان انجمن.
ببخشین سوالی داشتم در مورد دکمه های پخش موسیقی برای تعداد اهنگ زیاد مثلا 30 تا اهنگ، دکمه ها رو در پایین صفحه زیر لیست ویو کار کذاشتم و از 4 دکمه به عنوان پلی و استاپ و رد کردن قبلی و بعدی استفاده کردم.
البته دکمه های پلی و استاپ رو روی هم کار گذاشتم و دستور ویزیبل رو دادم که اول دکمه استاپ دیده نشه و بعد از پلی فعال بشه.....تا اینجاش که درسته اما در مورد دکمه های رد کردن اهنگ به قبلی و بعدی دچار مشکل شدم و نمیدونم چطور کد هارو بنویسم تا مشکل نداشته باشه ...و اهنگ ها درست عوض بشه ...
اینم نمونه کدهایی که نوشتمه:
تو سایت هم زیاد سرچ کردم اما درمورد این مورد درست توضیح نداده بودن!
لطف کنن اساتید محترم کمکمان کنید تا چطور برای این لیست ویو قابلیت رد کردن اهنگ قبلی وبعدی درست کنیم و کدش رو بنویسیم؟
باتشکر.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.