davood1382 302 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک نسخه از SDK (24.4.1) رو دانلود کردم اما میگه که جاوا نصب نیست پس من هم نصب نمیشم اخرین نسخه ی جاوا نصبه البته اینو بگم که یکی از نسخه های قدیمی SDK رو لپ تاپ نصبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ تصویر ارور نسخه قبلی چنده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ دوست عزیز ممنون از جوابتون اما نسخه ی قبلی به راحتی نصب شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اینم یک عکس از ارور البته باز هم میگم که نسخه ای قدیمی ازsdk روی دستگاه نصبه ولی من میخوام نسخه ی جدید رو بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام دوستان من یک نسخه از
رو دانلود کردم اما میگه که جاوا نصب نیست پس من هم نصب نمیشم
اخرین نسخه ی جاوا نصبه
البته اینو بگم که یکی از نسخه های قدیمی SDK رو لپ تاپ نصبه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.