mortezaarian 32 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام سلام خدمت عزیزان بالاخره تموم مشکلات برنامم رو تونستم با کمک دوستان حل کنم .فقط یه مشکل کوچیک دارم.چجوری میتونم string رو تجزیه کنم و قسمت عددشو بردارم مثلا اگه a = "db19 باشه چجوری قسمت عددیشو بردارم.کتابخونه ای کدی چیزی داره؟اصلا ندونستم چی سرچ کنم تا به نتیجه ای برسم.ممنون میشم یه کمک کوشولو بکنین پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام سلام خدمت عزیزان بالاخره تموم مشکلات برنامم رو تونستم با کمک دوستان حل کنم .فقط یه مشکل کوچیک دارم.چجوری میتونم string رو تجزیه کنم و قسمت عددشو بردارم مثلا اگه a = "db19 باشه چجوری قسمت عددیشو بردارم.کتابخونه ای کدی چیزی داره؟اصلا ندونستم چی سرچ کنم تا به نتیجه ای برسم.ممنون میشم یه کمک کوشولو بکنین پیشاپیش ممنون دقیقا امروز یکسال از عضو شدنتون میگذره روش های مختلفی میشه من با این روش زیر کار کردم و نتیجه هم گرفتم Dim s As ICOSString Dim label1 As Label Example: Label1.text=s.StrRight$("Hello Basic4Android" , 7) "Android" توضیح : میگه 7 کارکتر سمت راستو از رشته گرفته رو انتخاب کن و تو لیبل نشون بده که خط زیرش جوابشه با این کتابخونه میشه هم از سمت راست سلکت کرد هم از سمت چپ و .. خودتون ببینید دستتون میاد اینم اسنادش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام سلام خدمت عزیزان بالاخره تموم مشکلات برنامم رو تونستم با کمک دوستان حل کنم .فقط یه مشکل کوچیک دارم.چجوری میتونم string رو تجزیه کنم و قسمت عددشو بردارم مثلا اگه a = "db19 باشه چجوری قسمت عددیشو بردارم.کتابخونه ای کدی چیزی داره؟اصلا ندونستم چی سرچ کنم تا به نتیجه ای برسم.ممنون میشم یه کمک کوشولو بکنین پیشاپیش ممنون علیک علیک. من اینو دیدم ولی استفاده نکردم ولی فک کنم بتونی استفاده کنی از این http://answercenter.ir/topic/11578-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%88-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D9%84%DB%8C%D8%A8%DB%8C%D9%84/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezaarian 32 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ @@discoversh, فدات داداش فقط از اون کد هییییییییییییییچی نفهمیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezaarian 32 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ یک سال؟ @@dftbayat, فداتم داداشی گلم نوکرت خیلی حال دادی تفلدمم مبارک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezaarian 32 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ @@dftbayat, اصلا دلم نیومد یه بار دیگه تشکر نکنم.خیلی حال دادی بهم.مدیونتم.فداتم چهار سطر کد کارمو کامل راه انداخت.خیلی ممنون از لطفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mortezaarian 32
سلام سلام خدمت عزیزان
بالاخره تموم مشکلات برنامم رو تونستم با کمک دوستان حل کنم .فقط یه مشکل کوچیک دارم.چجوری میتونم string رو تجزیه کنم و قسمت عددشو بردارم
مثلا اگه
a = "db19
باشه چجوری قسمت عددیشو بردارم.کتابخونه ای کدی چیزی داره؟اصلا ندونستم چی سرچ کنم تا به نتیجه ای برسم.ممنون میشم یه کمک کوشولو بکنین
پیشاپیش ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.