arastooms 1,046 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستاتن من یک وب ویو دارم یه صفحه ساده ساده گوگل رو توش لود کردم دیر میاد بالا !!!میخام تا زمان لود صفحه یه پیام بده منتظر باشید__ صفحه که لود شد تموم بشه ___یعنی من زمان بهش ندم خودش وقتی صفحش لود شد تموم بشه اگر سورسی هست یا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ارسطو جان شما باید زمانی که دارید LoadUrl انجام میدید ، زیرش بیاید یه پراگرس دیالوگ نمایش بدید: ProgressDialogShow2("درحال بارگذاری...",False) و موقع PageFinish اون رو مخفی کنید: Sub webview1_PageFinished (Url As String) ProgressDialogHide End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ تشکردقیقا همین رو لازم داشتم واقعا عالی بود تشکر و لطفا پست قفل شودتا دوستان آینده استفاده کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام تست نکردم ولی فکر میکنم باید با این ساب کار کنی Sub webView1_PageFinished (Url As String) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام دوستاتن
من یک وب ویو دارم یه صفحه ساده ساده گوگل رو توش لود کردم
دیر میاد بالا !!!
میخام تا زمان لود صفحه یه پیام بده منتظر باشید__ صفحه که لود شد تموم بشه ___
یعنی من زمان بهش ندم خودش وقتی صفحش لود شد تموم بشه
اگر سورسی هست یا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.