milad19 113 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ باسلام من یک کد دارم به شرح زیر: Sub getSMSCount As String Dim s1 As String s1 = sql1.ExecQuerySingleResult("select COUNT(*) from tblSMS") Return s1 End Sub اما زمان کامپایل با این ارور رو به رو میشم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ فکر میکنم شما در Sub Globals یا Sub Process_Globals متغیری با نام s1 تعریف کردید، که الان از این قضیه داره ایراد میگیره لطفا چک کنید. یه نکته ای رو هم بهتون بگم که دستورات اصلی sql رو با حروف بزرگ بنویسید. SELECT COUNT(*) FROM tblSMS البته برای گرفتن تعداد سطرها راه های دیگه هم هست... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون مشکل برطرف شد یک اکتیویتی با این نمام داشتم که توجه نکرده بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
باسلام من یک کد دارم به شرح زیر:
اما زمان کامپایل با این ارور رو به رو میشم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.