reza-sp 11 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من میخوام SDK Manager رو باز کنم برای اولین بار ولی باز نمیشه که فایل هارو دانلود کنم چیکار کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza-sp 11 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ از طریق android.bat sdk manager رو باز کردم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ از این سایت در جهت دانلوده پوشه های SDK استفاده کنید http://downloads.puresoftware.org/files/android لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza-sp 11 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ من میخوام بدونم ب چه دلیل باز نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ کلیک راست کنید Run As Administrator رو بزنید ببینید بازم نمیشه، اگه نمیشه من دیگه نمیدونم، Sdk جدید دانلود کنید، برا خودم تالا پیش نیومده ک نیاد فقد قبلن ویندوزم خیلی داغون بود وضش+ویروسو این داسانا تقریبن 7-8 سال طول میکشید بالا بیاد! نه این ک بالا نیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza-sp 11 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ الان من نمیدونم به صورت دستی چیو دانلود کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ درود اگه SDK Manager رو وقتی روش کلیک میکنی باز نمیشه احتمالا مشکل از جاوا هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza-sp 11 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ آرهه وقتی کلیک میکنم یه صفحه cmd سریع باز و بسته میشه و دیگه هیچ باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ شما از همون سایتی ک دادم SDK24 رو دان کنید، آپدیتم میشه، خیالتونم راحت تره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ آرهه وقتی کلیک میکنم یه صفحه cmd سریع باز و بسته میشه و دیگه هیچ باید چیکار کنم؟ sdk manager رو از چه سایتی دانلود کردید؟ نسخه چنده ؟ ترجیحا از نسخه 23.0.2 استفاده کنید دقت کنید که جاواتون هم درست نصب کرده باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza-sp 11
سلام من میخوام SDK Manager رو باز کنم برای اولین بار
ولی باز نمیشه که فایل هارو دانلود کنم
چیکار کنم؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.