من تو برنامه جدیدیم یه دوتا کلیپ از آپارت به صورت آنلاین پخش میکنم ولی بازار بهش گیر داده و این ایمیل رو بهم زده چیکارش کنم
کاربر عزیز بازار، سلام.
توسعهدهندهٔ محترم از ارسال این برنامه به کافهبازار بسیار متشکریم.
در برنامهٔ شما مواردی مشاهده کردیم که نیازمند توجه و کمک شماست، شرح این موارد در ادامه میآید. میتوانید بسته به موارد مذکور با ما مکاتبه کنید یا نسخهٔ جدیدی از برنامه را برای رفع مشکلات از طریق پنلتان بارگذاری نمایید.
- حقوق منابع استفاده شده در برنامه برای صاحبان سایت آپارات محفوظ است و طبق قوانین این سایت امکان پخش این محتوا جز از درگاه سایت امکان پذیر نمیباشد.
سوال
afraz aa 478
سلام دوستان
من تو برنامه جدیدیم یه دوتا کلیپ از آپارت به صورت آنلاین پخش میکنم ولی بازار بهش گیر داده و این ایمیل رو بهم زده چیکارش کنم
کاربر عزیز بازار،
سلام.
توسعهدهندهٔ محترم از ارسال این برنامه به کافهبازار بسیار متشکریم.
در برنامهٔ شما مواردی مشاهده کردیم که نیازمند توجه و کمک شماست، شرح این موارد در ادامه میآید. میتوانید بسته به موارد مذکور با ما مکاتبه کنید یا نسخهٔ جدیدی از برنامه را برای رفع مشکلات از طریق پنلتان بارگذاری نمایید.
- حقوق منابع استفاده شده در برنامه برای صاحبان سایت آپارات محفوظ است و طبق قوانین این سایت امکان پخش این محتوا جز از درگاه سایت امکان پذیر نمیباشد.
لطفاً به این ایمیل پاسخ ندهید و هر گونه توضیح، مجوز و تأییدیه را به ایمیل[email protected] ارسال نمایید.
ضمناً ما سعی کردیم شرایط و معیار بازار برای انتشار برنامهها را در اینجا برای دوستان توسعهدهنده تا حد ممکن مشروح و شفاف کنیم:
https://cafebazaar.ir/developers/docs/app-publish/guideline/
با احترام،
بازار
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.