amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سلام به همه answercenter ها من با کتابخونه ahviewpager تب هاستی درست کردم که 3 تا صفحه داره حالا میخوام توی هر کدوم از این صفحات تعداد زیادی ویو اضافه کنم به صورت مولتی پنل آیا امکانش هست؟ و اگه هست میشه راهنماییم کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ دوستان آشنایان عزیزان کسانی که از راه دور و نزدیک تشریف اوردن . هیچ کس نیست که به من کمک کنه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ کسی نبود به من کمک کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اساتید محترم عاجزانه خواهش میکنم کمک کنید چشام در اومد از بس پای سیستم نشستم این ور اونور مطلب خوندم و به جایی نرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bhe 17 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سلام فکر کنم منظور اینکه داخل هر تب یه ویو های خاصی باشه خب برای هر تب یک لایت بساز و ویوهای خودتو داخلش بذار مثلا برای تب 1 یک لایت طراحی کن به نام T1 ویو های مورد نظر رو داخلش بذار مثلا برای تب 2 یک لایت طراحی کن به نام T2ویو های مورد نظر رو داخلش بذار وغیره حالا توی قیمت اکتیوتی کریت کد تب هاست رو بنویس Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") TabHost1.AddTab("تب 1","t1") TabHost1.AddTab("تب 2","t2") End Sub امیدوارم منظورت همین باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سلام فکر کنم منظور اینکه داخل هر تب یه ویو های خاصی باشه خب برای هر تب یک لایت بساز و ویوهای خودتو داخلش بذار مثلا برای تب 1 یک لایت طراحی کن به نام T1 ویو های مورد نظر رو داخلش بذار مثلا برای تب 2 یک لایت طراحی کن به نام T2ویو های مورد نظر رو داخلش بذار وغیره حالا توی قیمت اکتیوتی کریت کد تب هاست رو بنویس Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") TabHost1.AddTab("تب 1","t1") TabHost1.AddTab("تب 2","t2") End Sub امیدوارم منظورت همین باشه ممنون از توجهت دوست من اما منظور من این نبود من این کارو با توجه به کتابخونه ahviewpager انجام دادم ساخت مولتب پنل رو هم میدونم اما نمیدونم اینجا چطور باید استفاده کنم امید وارم دوستان کمک کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir mahdizadeh 109
سلام به همه answercenter ها
من با کتابخونه ahviewpager تب هاستی درست کردم که 3 تا صفحه داره حالا میخوام توی هر کدوم از این صفحات تعداد زیادی ویو اضافه کنم به صورت مولتی پنل
آیا امکانش هست؟ و اگه هست میشه راهنماییم کنید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.