amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 سلام به همه answercenter ها من با کتابخونه ahviewpager تب هاستی درست کردم که 3 تا صفحه داره حالا میخوام توی هر کدوم از این صفحات تعداد زیادی ویو اضافه کنم به صورت مولتی پنل آیا امکانش هست؟ و اگه هست میشه راهنماییم کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 دوستان آشنایان عزیزان کسانی که از راه دور و نزدیک تشریف اوردن . هیچ کس نیست که به من کمک کنه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 کسی نبود به من کمک کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 1 خرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2016 اساتید محترم عاجزانه خواهش میکنم کمک کنید چشام در اومد از بس پای سیستم نشستم این ور اونور مطلب خوندم و به جایی نرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bhe 17 ارسال شده در 1 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2016 سلام فکر کنم منظور اینکه داخل هر تب یه ویو های خاصی باشه خب برای هر تب یک لایت بساز و ویوهای خودتو داخلش بذار مثلا برای تب 1 یک لایت طراحی کن به نام T1 ویو های مورد نظر رو داخلش بذار مثلا برای تب 2 یک لایت طراحی کن به نام T2ویو های مورد نظر رو داخلش بذار وغیره حالا توی قیمت اکتیوتی کریت کد تب هاست رو بنویس Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") TabHost1.AddTab("تب 1","t1") TabHost1.AddTab("تب 2","t2") End Sub امیدوارم منظورت همین باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 1 خرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2016 سلام فکر کنم منظور اینکه داخل هر تب یه ویو های خاصی باشه خب برای هر تب یک لایت بساز و ویوهای خودتو داخلش بذار مثلا برای تب 1 یک لایت طراحی کن به نام T1 ویو های مورد نظر رو داخلش بذار مثلا برای تب 2 یک لایت طراحی کن به نام T2ویو های مورد نظر رو داخلش بذار وغیره حالا توی قیمت اکتیوتی کریت کد تب هاست رو بنویس Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") TabHost1.AddTab("تب 1","t1") TabHost1.AddTab("تب 2","t2") End Sub امیدوارم منظورت همین باشه ممنون از توجهت دوست من اما منظور من این نبود من این کارو با توجه به کتابخونه ahviewpager انجام دادم ساخت مولتب پنل رو هم میدونم اما نمیدونم اینجا چطور باید استفاده کنم امید وارم دوستان کمک کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir mahdizadeh 109
سلام به همه answercenter ها
من با کتابخونه ahviewpager تب هاستی درست کردم که 3 تا صفحه داره حالا میخوام توی هر کدوم از این صفحات تعداد زیادی ویو اضافه کنم به صورت مولتی پنل
آیا امکانش هست؟ و اگه هست میشه راهنماییم کنید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.