mahdisn 3 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ B4A version: 5.50Parsing code. (0.01s)Compiling code. (0.08s)Compiling layouts code. Error'=' expected.Error File: home.balGo to the designer script page to debug this error.این چجوری رف میشههه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ داخل دیزاینرت برو.لیوت home احتمالا ادرس اشتباهی چیزی دادی بر تو قسمت دیزاینر اسکریپت یبار کد هاتو پاک کنم ببین درست میشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ داخل دیزاینرت برو.لیوت home احتمالا ادرس اشتباهی چیزی دادی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdisn 3 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ درس داخل دیزاینرت برو.لیوت home احتمالا ادرس اشتباهی چیزی دادی نمیشه هر کاری میکنم...ا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdisn 3 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ N بر تو قسمت دیزاینر اسکریپت یبار کد هاتو پاک کنم ببین درست میشه؟؟ دمت گرمم درست شدد...مرسی. :areuok: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdisn 3
B4A version: 5.50
Parsing code. (0.01s)
Compiling code. (0.08s)
Compiling layouts code. Error
'=' expected.
Error File: home.bal
Go to the designer script page to debug this error.این چجوری رف میشههه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.