mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام من یک عکس رو با ایمیج ویو ست میکنم.(عکس رو دانلود میکنم و ست میکنمش) حالا میخوام اون عکس دانلود شده اشتراک گذاری کنمش. 1-اگر نیاز به ذخیره نیست چطوری میش؟ 2-اگر باید ذخیره بش چطوری عکسی که با پیکاسو دانلود شده رو ذخیره کنم؟ پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ حالا میخوام اون عکس دانلود شده اشتراک گذاری کنمش. Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) File.Delete(File.DirRootExternal, "1.jpg") End Sub Sub Button1_Click Dim b As Bitmap = ImageView1.Bitmap Dim out As OutputStream Dim ar As AriaLib out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "1.jpg", False) b.WriteToStream(out, 100, "JPEG") out.Close add = "File://"&File.Combine(File.DirRootExternal, "1.jpg") StartActivity(ar.ShareFile(add,"Image/JPEG","ارسال فایل")) End Sub موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mface 25 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) File.Delete(File.DirRootExternal, "1.jpg") End Sub Sub Button1_Click Dim b As Bitmap = ImageView1.Bitmap Dim out As OutputStream Dim ar As AriaLib out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "1.jpg", False) b.WriteToStream(out, 100, "JPEG") out.Close add = "File://"&File.Combine(File.DirRootExternal, "1.jpg") StartActivity(ar.ShareFile(add,"Image/JPEG","ارسال فایل")) End Sub موفق باشی سلام عزیز من از آریا گالری استفاده میکنم با پیکاسو دان میکنم داخل list نمایش میدم چه تغییراتی باید داخلش بدم اگه میشه راهنمایی کنید دوست عزیزتشگر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سلام با کتابخونه arialib می تونی این کار انجام بدی Dim ar As AriaLib ar.SharePic(File.DirAssets,"ادرس عکس","send") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ منظورت از آدرس عکس چیه؟لینک عکس؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ منظورت از آدرس عکس چیه؟لینک عکس؟ آدرسی که فایل دانلود شده اونجاست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ عزیز هیج جایی ذخیره نیست.مستفیم با پیکاسو به ایمیج ویو پیوست شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ میش یک توضیحی بدی. 1.jpg چیه؟ باید تغییرش بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ JPG فرمت تصویرت هست دیگهمیتونی از فرمت تصویر مورد نیازت استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام
من یک عکس رو با ایمیج ویو ست میکنم.(عکس رو دانلود میکنم و ست میکنمش)
حالا میخوام اون عکس دانلود شده اشتراک گذاری کنمش.
1-اگر نیاز به ذخیره نیست چطوری میش؟
2-اگر باید ذخیره بش چطوری عکسی که با پیکاسو دانلود شده رو ذخیره کنم؟
پیشاپیش ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.