coco 1,746 ارسال شده در 1 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2016 سلام دوستان! ببینید بی مقدمه میگم من چیکار میخوام بکنم و لطفا راهنماییم کنید! ببینید من برای برنامم یه دیتابیس دارم و تو اون دیتابیس یه تیبل که یسری کالمن داره... تو یکی از اینا من یه متنی و میگیرم و ... میخوام یکاری کنم که بتونم برای این یسری کامنت هم بگیرم! اول اومدم یه کالمن گذاشتم برای کامنت ها و توش اینجوری جدا کردم : AAAAA@@@@BBBB@@@@CCCC;;;ZZZZ@@@@YYYY@@@@XXXX و اومدم جدا سازی کردم و هزار مکافات دیگه! و دیدم اینجوری نمیتونم کارای لازم رو بکنم چون کامنت ها باید پاک شن یا یه متغیر توشون عوض بشه و ... ( اول گشتم دنبال php کار که کلا کارای برنامه رو برا سمت نت بدم انجام بده ، که کسی حاظر به همکاری نشد ) حالا باید همه کارای php برنامه رو هم خودم انجام بدم و الان اینجا رو نمیدونم چ کنم! ممنون میشم جواب بدین واقعا!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 1 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2016 آخه این چه کاریه بدار شما بیا یه تیبل درست کن که ID ParentID Comment داشته باشه هر کامنت رو درون یک خط داشته باشی ID = شناسه منحصر به فرد خودشه ParentID = شناسه اون موضوعی که داره واسش کامنت میذاره Comment = صلوات اینطوری نه خودتو عذاب میدی و با یه کوری هم میگیری هم ویرایش میکنی و هم آپدیت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 1 خرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2016 آخه این چه کاریه بدار شما بیا یه تیبل درست کن که ID ParentID Comment داشته باشه هر کامنت رو درون یک خط داشته باشی ID = شناسه منحصر به فرد خودشه ParentID = شناسه اون موضوعی که داره واسش کامنت میذاره Comment = صلوات اینطوری نه خودتو عذاب میدی و با یه کوری هم میگیری هم ویرایش میکنی و هم آپدیت عه...این چرا به فکر خودم نرسید؟ تست میکنم مشکلی بود همینجا میگم ممنون مستر حامد!!❤ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.