amirsafari 116 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه چند روزیه توی دیزاینر یه سری درصد ها رو که میدم توی گوشی درست اجرا نمیشه.یعنی من مثلا میدم 10%x ولی توی موبایل درست نمیاد یعنی کوچیک و بزرگ دارهواقعا نمیدونم چیکار کنم . لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ رو شبیه سازم همین طوره؟ اره یادمه از وقتی دیزاینرو landscape کردم اینطور شد البته بعد دوباره به حالت portorate تبدیلش کردم ولی این مشکل از اون موقع مونده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ کدهاتون بزارید تا بررسی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ کدهاتون بزارید تا بررسی کنم هیچ کد خاصی نداره کد های معمول دیزاینر مثلا کد زیرو میزنم ولی label1.SetTopAndBottom(0,100%y) ولی وقتی اجرا میکنیم اندازه ی صفحه نمیشه کوچیک و بزرگ میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ فقط توی گوشی اینجوره ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ فقط توی گوشی اینجوره ؟؟؟ توی خود دیزاینر وقتی مثلا 100% میدی کل صفحه رو میپوشونه , ولی وقتی همون برنامه روی گوشی ران میشه , 100% نمیشه , لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ ببین منم برام اینجوری میشد بیا اون0رو هم درصد بده یعنی 0%x اینجوری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ لطفا اگه درست بلد نیستید الکی راهنمایی نکنیدمن دارم میگم تموم درصد ها درست وارد میشه ولی توی اجرا مشکل دارهبهش میدی 100% ولی حدود 70% نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ رو شبیه سازم همین طوره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان یه چند روزیه توی دیزاینر یه سری درصد ها رو که میدم توی گوشی درست اجرا نمیشه.
یعنی من مثلا میدم 10%x ولی توی موبایل درست نمیاد
یعنی کوچیک و بزرگ داره
واقعا نمیدونم چیکار کنم .
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.