amirsafari 116 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان موقع کامپایل برنامه ارور زیر رو دارم . کسی میتونه کمک کنه؟؟ B4A version: 5.50 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.04s) Compiling layouts code. (0.02s) Generating R file. (0.13s) Compiling debugger engine code. Error javac 1.8.0-ea shell\src\b4a\example\main.java:11: error: package anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes does not exist import anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes.B4XClass; ^ 1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ لطفا کمک کنید . انواع jdk رو از 32 تا 64 بیتی نسخه های 1.7. 1.8 1.9 نصب کردم ولی مشکل داره . این ارور دلیلش چیه اخه؟؟؟قبلا کار میکرد . ویندوز عوض کردم این مشکل رو دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ درود فقط برای همین سورس این خطا رو دارید؟ پکیج نیم رو به این تغییر بدید ببینید حل میشه؟ anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان موقع کامپایل برنامه ارور زیر رو دارم . کسی میتونه کمک کنه؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.