nasb54321 12 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام بگم اگه صفحه توسط کاربر تاچ شده بود متغیر x بشه ۱ و اگه تاچ نشده بود بشه ۰ یعنی اگه تاچ شده بود ۱ باشه و هروقت دستشو برداشت ۰ بشه و اگه دوباره صفحه رو تاچ کرد ۱ بشه و همین جور ادامه پیدا کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ Sub Activityname_Click If X=0 Then X=1 Else X=0 End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ Sub Panel1_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Select Action Case Activity.ACTION_DOWN Case Activity.ACTION_MOVE Case Activity.ACTION_UP End Select End Sub اینم از سه کدی که وقتی کاربر دستش رو یه پنل حرکت داد برداشت و گذاشت برنامه چیکار کنه.فقط کافیه یه پنل بزاری تو کل صفحه برنامت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سلام فکر کنم این کد هم جواب بده... Sub activity_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Select Action Case Activity.ACTION_DOWN کدهای مورد نظر Case Activity.ACTION_UP کدهای مورد نظر End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nasb54321 12
سلام دوستان
من میخوام بگم اگه صفحه توسط کاربر تاچ شده بود متغیر x بشه ۱ و اگه تاچ نشده بود بشه ۰ یعنی اگه تاچ شده بود ۱ باشه و هروقت دستشو برداشت ۰ بشه و اگه دوباره صفحه رو تاچ کرد ۱ بشه و همین جور ادامه پیدا کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.