dr.mohammad 68 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سلام بازم تاپیک تکراری ولی سرچ کردم متاسفانه توضیح دوستان گنگ بود و منم نفهمیدم من ادیت تکستی در برنامه دارم که لازم دارم از طریق لیست مخاطبین گوشی شماره انتخاب شود و در داخل این ادیت تکست ذخیره شود ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوستان کد این داداشمون ناقصه یا من نمی فهمم لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام تقریبا دوازده ساعت شد لطفا پاسخ دهید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
stnima 11 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه به همراه سورس نمونه از لینک زیر دانلود کنید لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dr.mohammad 68
سلام
بازم تاپیک تکراری
ولی سرچ کردم متاسفانه توضیح دوستان گنگ بود و منم نفهمیدم من ادیت تکستی در برنامه دارم که لازم دارم از طریق لیست مخاطبین گوشی شماره انتخاب شود و در داخل این ادیت تکست ذخیره شود ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.