maxi333 38 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سلام چجوری میشه فایل زیپی که پسورد داره رو unzip کرد چه کتابخانه ای میخواد؟ من فقط ABZipUnzip رو پیدا کردم که پسورد قبول نمیکنه ممنون میشم جواب بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ من در سایت مرجع جستجو کردم و به نتیجه ای نرسیدم ، یک نفر هم در این مورد سوال کرده بود که پاسخ درستی به او داده نشده بود. فکر کنم این مورد در بیسیک امکان پذیر نیست ، شما می تونید کد های جاوا این کار رو پیدا کتید و یا خودتون تبدیل کنید و یا بزارید این جا تا دوستان تبدیل کنند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ با کتابخانه ArchiverPlusZip و ArchiverPlusUnrar میتونید این کار رو انجام بدید اما متاسفانه در کل رایگان نیستند باید حدود 20-25 یورو یا دلار خرج کنید https://www.b4x.com/android/forum/threads/probundle-chargeable.58754/ توضیحات بیشتر توی لینک بالا از سایت مرجع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssszmath 15 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سلام چجوری میشه فایل زیپی که پسورد داره رو unzip کرد چه کتابخانه ای میخواد؟ من فقط ABZipUnzip رو پیدا کردم که پسورد قبول نمیکنه ممنون میشم جواب بدین با کتابخونه iarchver میشه لینک سایت مرجع https://www.b4x.com/b4i/help/iarchiver.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ با کتابخونه iarchver میشه لینک سایت مرجع https://www.b4x.com/b4i/help/iarchiver.html این کتابخانه که مال B4I هست. با کتابخانه AriaZip که در فروشگاه هست می توانید این کار را انجام دهید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maxi333 38 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ کسی نیست؟ خواهشا یکی کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیر نیازی به فایل پسورد دار که نیست شما بیا پسورد رو بزن و اکسترکت کن بعد دوباره خودت به فایل زیپ تبدیل کن بدون رمز.به همین راحتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maxi333 38 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیر نیازی به فایل پسورد دار که نیست شما بیا پسورد رو بزن و اکسترکت کن بعد دوباره خودت به فایل زیپ تبدیل کن بدون رمز.به همین راحتینه دوست عزیزمنظور من اینه که ما چند تا فایل رو زیپ میکنیم با رمز میذاریم تو فایل ها بعد موقع اجرا این فایل رو unzip میکنیم مشکل اینجاست که کتابخانه ای برای اکسترکت زیپ رمز دار پیدا نکردم اگه رمز هم نذارم که دیگه هیچی الکی زیپ میکنم! دوستان نظری ندارند؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
maxi333 38
سلام
چجوری میشه فایل زیپی که پسورد داره رو unzip کرد چه کتابخانه ای میخواد؟ من فقط ABZipUnzip رو پیدا کردم که پسورد قبول نمیکنه
ممنون میشم جواب بدین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.