mehrabmmp 528 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه صفحه دارم که توش یه مطلب از دیتابیس به اسکرول وییو فراخوانی کردم و کنارش دو تا گزینه ی بزرگ کردن نوشته ها و کوچک کردن نوشته ها درست کردم وقتی که بزرگ شدن رو میزنم متن لیبل بزرگ میشه ولی از اسکرول وییو بیرون میزنه دیگه باهاش ست نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ درود کد زیر رو وقتی اندازه کوچک یا بزرگ میشه قرار بدید . قبلش کتابخونه stringUtils رو فعال کنید . بعد یک متغیر به نام StringUtils1 تعریف میکنیم. Dim StringUtils1 As StringUtils به جای Label1 و scrollview1 هم اسم لیبل و اسکرول ویو خودتون رو قرار بدید . label1.Height= StringUtils1.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.text) ScrollView1.Panel.Height=StringUtils1.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ درود کد زیر رو وقتی اندازه کوچک یا بزرگ میشه قرار بدید . قبلش کتابخونه stringUtils رو فعال کنید . به جای Label1 و scrollview1 هم اسم لیبل و اسکرول ویو خودتون رو قرار بدید . Label1.Height= scrollview1.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.text) scrollview1.Panel.Height=scroll.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.text) ببخشید این کدو کلا نیاورد کتابخونه رو هم فعال کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ عذرخواهی میکنم .کامل توضیح ندادم .پست قبل ویرایش شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام
دوستان من یه صفحه دارم که توش یه مطلب از دیتابیس به اسکرول وییو فراخوانی کردم و کنارش دو تا گزینه ی بزرگ کردن نوشته ها و کوچک کردن نوشته ها درست کردم وقتی که بزرگ شدن رو میزنم متن لیبل بزرگ میشه ولی از اسکرول وییو بیرون میزنه
دیگه باهاش ست نمیشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.