hamidspeed 20 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من یه سورس تنظیم صدا که میزان بلندی صدا رو بشه کنترل کرد رو میخوام اگه کسی میدونه لطفا بگه یه سوال دیگه برای دوکاره کردن یه دکمه باید چیکار کنم میخوام در موزیک پلیر وقتی روی پلی کلیک کردم دکمه مکث ظاهر بشه و بلعکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ درود در مورد سوال اول : کتابخانه Phone رو فعال کنید : Dim p As Phone p.SetVolume(p.VOLUME_MUSIC,3,True) درجه رو میتونید خودتون کم و زیاد کنید دیگه توی قسمت Volume_Music هم میتونید تنظیم کنید که چه صدایی تغییر کنه ؟ VOLUME_MUSIC VOLUME_ALARM VOLUME_NOTIFICATION VOLUME_RING VOLUME_SYSTEM VOLUME_VOICE_CALL در مورد سوال دومتون هم لطفا تاپیک جداگانه با عنوان مناسب خودش ایجاد کنید و سوالتون رو مطرح بفرمایید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidspeed 20 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ درود در مورد سوال اول : کتابخانه Phone رو فعال کنید : Dim p As Phone p.SetVolume(p.VOLUME_MUSIC,3,True) درجه رو میتونید خودتون کم و زیاد کنید دیگه توی قسمت Volume_Music هم میتونید تنظیم کنید که چه صدایی تغییر کنه ؟ VOLUME_MUSIC VOLUME_ALARM VOLUME_NOTIFICATION VOLUME_RING VOLUME_SYSTEM VOLUME_VOICE_CALL در مورد سوال دومتون هم لطفا تاپیک جداگانه با عنوان مناسب خودش ایجاد کنید و سوالتون رو مطرح بفرمایید موفق باشید ممنون از راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamidspeed 20
سلام
من یه سورس تنظیم صدا که میزان بلندی صدا رو بشه کنترل کرد رو میخوام اگه کسی میدونه لطفا بگه یه سوال دیگه برای دوکاره کردن یه دکمه باید چیکار کنم میخوام در موزیک پلیر وقتی روی پلی کلیک کردم دکمه مکث ظاهر بشه و بلعکس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.