rezamoaser 53 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من در پروژه پیامک با مولتی پنل میخواستم بدونم ایا میشه کاری کرد که پنل پیامک تغییری بکنه مثلا به صورت کچ و راست شه یا با سرعت بیاد بالا و اروم پیام ها پشت سر هم قرار بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من در پروژه پیامک با مولتی پنل میخواستم بدونم ایا میشه کاری کرد که پنل پیامک تغییری بکنه مثلا به صورت کچ و راست شه یا با سرعت بیاد بالا و اروم پیام ها پشت سر هم قرار بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشنا خوب توضیح بدید چیزی که من فهمیدم اینکه انیمیشن داشته این ببینی فک کنم کارت راه بیفته مولتی پنل به همراه انیمیشن و فراخوانی به صورت لیمیت شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezamoaser 53 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ خواهشنا خوب توضیح بدید چیزی که من فهمیدم اینکه انیمیشن داشته این ببینی فک کنم کارت راه بیفته مولتی پنل به همراه انیمیشن و فراخوانی به صورت لیمیت شده ممنون استاد چون بلد نبودم اسمشون رو درست توضیح نتونستم بدم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ خواهش میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezamoaser 53
سلام
من در پروژه پیامک با مولتی پنل میخواستم بدونم ایا میشه کاری کرد که پنل پیامک تغییری بکنه مثلا به صورت کچ و راست شه یا با سرعت بیاد بالا و اروم پیام ها پشت سر هم قرار بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.