pedro 642 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام عزیزانِ جان، ی مشکلِ ساده! برنامه رو وقتی میخام رو حالت دیباگ ران کنم اروره زیر رو میده بعدشم کلوز میشه، شبیه سازمم جنیموشنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ یبار شبیه ساز و بیسیک رو ببند دوباره باز کن ببین میشه اگه نمیشه از کدوم شبیه ساز استفاده میکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ تو حالت ریلز ارور میده اگر آره عکسو بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ نه ریلیز ک خب همیشه دارم ران میگیرم مشکلی نداره فقد برا دیباگ همین ارورو میگیره ، قبلن(نزدیک 2 ماه پیش) از ورژن 3.4 بیسیک استفاده میکردم سالم بود از وقتی پنجو خوردیشو نصب کردم خراب شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pedro 642
سلام عزیزانِ جان، ی مشکلِ ساده! برنامه رو وقتی میخام رو حالت دیباگ ران کنم اروره زیر رو میده بعدشم کلوز میشه، شبیه سازمم جنیموشنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.