arefhoot 91 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان کی میتونه کمکم کنه بتونم در بیسیک 4 اندروید یک دکمه و یک ادیت تکست درست کنم و وقتی که کلمه مورد نظرم رو توو ادیت تکست مینویسم و روی دکمه کلیک میکنم نتایج جستجو رو از یک سایت واحد مثلا: (washnamshop.ir) در یک اسکرول ویو یا یک لیست ویو به نمایش در بیاره لطفا کمک کنید با تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام؛ببخشید یه روش ساده و مبتدیانه هست که می تونید استفاده کنید: شما اگر در گوگل عبارت Site: رو بنویسید و جلوی دو نقطه آدرس سایت رو وارد کنید و بعد یه فاصله قرار بدید و متن جستجوی مورد نظر رو بنویسید می تونید توی سایت مورد نظر جستجو کنید. حالا شما می تونید از همین روش استفاده کنید... البته گت المنت از داخل سایت گوگل هم نیازه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ مرسی که جواب دادی مهدی جون عالی بود بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ درود شما باید با مباحثی از جمله کار با عبارات منظم، Get Elements و بعضی موارد دیگه آشنا باشید. اصلی ترین کاری که توی عنوان تاپیک هم مطرح شده باید با Get Elements کار کنید حتما این آموزش رو ببینید : http://answercenter.ir/topic/363-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-getelement-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-webviewextras/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arefhoot 91
سلام دوستان کی میتونه کمکم کنه بتونم در بیسیک 4 اندروید یک دکمه و یک ادیت تکست درست کنم و وقتی که کلمه مورد نظرم رو توو ادیت تکست مینویسم و روی دکمه کلیک میکنم نتایج جستجو رو از یک سایت واحد مثلا:
(washnamshop.ir)
در یک اسکرول ویو یا یک لیست ویو به نمایش در بیاره
لطفا کمک کنید
با تشکر فراوان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.