mehrabmmp 528 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان ببخشید فرق dip و xy تو بیسیک فور اندروید چیه ؟ کدومشون بهتره ؟ از کدوم تو برنامه هام استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ببینید از dip و xy همینطور که میدونید واسه واسه دادن مختصات ویوها یا ابزار ها روی نمایشگر دستگاهمون استفاده میشه و ی جور ادرس دهی هست و اما dip چیه و xy چیه dip ی واحد یکسانهست مثلا وقتی داریم میگیم 50dip توی هر دستگاهی با هر صفحه نمایشی و هرسایز صفحه نمایشی این مقدار dip یکسانه وقتی میگیم 50dip توی ی گوشی ۵ اینچی ساده تا ی تبلت مثلا ۹ اینچی یکیه و هیچ تفاوتی نداره این مقدار و اندازه اما x و y این دوتا متغیر هستن و شما اگه با این ۲تا مختصاتدهی کنید به همون نسبت که سایز و اندازه صفحه نمایشتون توی دستگاه های مختلف تغییر میکنه این مقادیر x و y هم تغییر میکنن پس نتیجه میگیریم که dip یکسانه و xy متغیر موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ بهتره از کدوم تو برنامه نویسی استفاده کنم بهتره از %x و %y استفاده کنید. که آموزشش هم موجود هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ببینید از dip و xy همینطور که میدونید واسه واسه دادن مختصات ویوها یا ابزار ها روی نمایشگر دستگاهمون استفاده میشه و ی جور ادرس دهی هست و اما dip چیه و xy چیه dip ی واحد یکسانهست مثلا وقتی داریم میگیم 50dip توی هر دستگاهی با هر صفحه نمایشی و هرسایز صفحه نمایشی این مقدار dip یکسانه وقتی میگیم 50dip توی ی گوشی ۵ اینچی ساده تا ی تبلت مثلا ۹ اینچی یکیه و هیچ تفاوتی نداره این مقدار و اندازه اما x و y این دوتا متغیر هستن و شما اگه با این ۲تا مختصاتدهی کنید به همون نسبت که سایز و اندازه صفحه نمایشتون توی دستگاه های مختلف تغییر میکنه این مقادیر x و y هم تغییر میکنن پس نتیجه میگیریم که dip یکسانه و xy متغیر موفق باشید بهتره از کدوم تو برنامه نویسی استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام دوستان
ببخشید فرق dip و xy تو بیسیک فور اندروید چیه ؟ کدومشون بهتره ؟ از کدوم تو برنامه هام استفاده کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.