طاها 480 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلامبچه ها چطور میشه ک برنامه همیشه در حال اجرا باشه.یعنی کاربرم نتونه غیرفعالش کنه (از روش های زیادی استفاده کردم ولی نشد. لطفا کسی روش عملی و کاربردی داره بده) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ من با همین کد کار کردم و درست جواب داده میتونید از کد زیر هم استفاده کنید..هردو باهم بهتره فک کنم #Region Service Attributes #StartAtBoot: true #StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY #End Region لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ کدی که شما لازم دارید: Sub Service_Destroy StartServiceAt("service name", DateTime.Now + 60000*5,True) End Sub این کد بعد از بسته شدن سرویس چیکار میکنه؟؟؟ (دوباره استارت میزنه یا بعد از چند دقیقه؟؟ ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ دقیقا نمیدونم چیکار میکنه اما خب چیزی که میخاید همینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اون کدی ک اقای mamali !!! توی سرویس دیستروی نوشت درسته، اون سرویسو پایدار میکنه، شما اون کدو بزن بعد از برنامه ران بگیر بعد خارج شو از برنامه برو توی تنظیمات گوشی قسمت app بعدشم قسمت running حالا سرویس برنامه فعلیو stop کن میبینی ک در کسری از ثانیه سرویس دوباره ساخته میشع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ مشکل من اینه که وقتی تو برنامه ام سرویس کار میکنه اما وقتی میام بیرون حتی اگه برنامه رو هم نبندم بازم سرویس کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ داداش من متوجه منظورت نمیشم، شما تو سرویس چ عملی انجام میدی؟؟؟ والا ما ک سرویس پایدار ایجاد میکنیم تا قیامت همون جوری میمونه کارشو هم ب درستی انجام میده، درضمن این چیزی ک شما میگی اصن با واقعیت مغایره، اصلن سرویس ایجاد شده ک وابستگیِ عملیات، ب اجرا بودن اکتیویتیو از بین ببره و عملیات همواره حتی در اجرا نبودن برنامه هم انجام بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ چه چیز برنامه مورد اجرا باشه؟اکتیوتی؟مثلا دانلود؟سرویس؟چی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ چه چیز برنامه مورد اجرا باشه؟اکتیوتی؟مثلا دانلود؟سرویس؟چی ؟ سرویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ کدی که شما لازم دارید: Sub Service_Destroy StartServiceAt("service name", DateTime.Now + 60000*5,True) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ من مشکل اینه که وقتی کاربر دکمه گوشی "آزادسازی حافظه" رو میزنه. برنامه دیگه پس زمینه اجرا نمیشه و بسته میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام
بچه ها چطور میشه ک برنامه همیشه در حال اجرا باشه.یعنی کاربرم نتونه غیرفعالش کنه
(از روش های زیادی استفاده کردم ولی نشد. لطفا کسی روش عملی و کاربردی داره بده)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.