aliakbar13781211 10 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من یه برنامه دارم میسازم ، یک هفتس دارم کار میکنم تا تنظیماتش رو درست کنم اما همش ارور میده. اگر از اساتید کسی چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliakbar13781211 10 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون دوست عزیز.درست شدش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ کدهاتو قرار بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliakbar13781211 10 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ منظورت از تنظیمات چیه؟چی میخوای بزاری براش؟ منظورم هممون انتخاب سایز و فونت و رنگ متن هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ منظورت از تنظیمات چیه؟چی میخوای بزاری براش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aliakbar13781211 10
سلام
من یه برنامه دارم میسازم ، یک هفتس دارم کار میکنم تا تنظیماتش رو درست کنم
اما همش ارور میده.
اگر از اساتید کسی چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.