ali777795 11 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من در کانفینگ پچ ادس کتابخانه هایی که دادم اونجا زیاد کتابخونه هست ولی وقتی وارد بیسیک می شم حدود 13 تاش هست بقیش نیست چجوری می تونم بقیه رو هم اضافه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز شما نباید پوشه هارو قرار بدید فقط باید فایل jar و xml رو بزارید توی پوشه Libraries لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali777795 11 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز شما نباید پوشه هارو قرار بدید فقط باید فایل jar و xml رو بزارید توی پوشه Libraries من همونا هم ادرسسش دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali777795 11 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ من همونا هم ادرسسش دادم اقا درست شد خیلی خیلی ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali777795 11
سلام دوستان من در کانفینگ پچ ادس کتابخانه هایی که دادم اونجا زیاد کتابخونه هست ولی وقتی وارد بیسیک می شم حدود 13 تاش هست بقیش نیست چجوری می تونم بقیه رو هم اضافه کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.