alimo 138 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خدمت همه دوستان درامد کدومشون بیشتره عدد یا مگنت؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ مگنت ک فک کنم برا b4a نیست.البته تا اونجایی ک میدونستم.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام، مطمئنا عدد به خاطر گستردگی بیش تر هم بین توسعه دهندگان و هم تبلیغ دهندگان بهتر از مگنت هست ، به این علت که درخواست های تبلیغی زیادی وجود دارند از طریق تبلیغ دهندگان متفاوت با بودجه های مختلف ، درآمد بیش تری می توان کسب کرد. از طرفی مستنداتش هم برای B4A هست و الان هم که تبلیغات ویدئپیی و گسترده رو هم اضافه کرده. اما مگنت هنوز بین توسعه دهندگان جا نیوفتاده و از طرفی هم مستنداتش برای بیسیک ۴ اندروید وجود نداره ، البته با کمی آشنایی با Xml می تونید پیاده سازی کنید. از طرفی من هنوز نکته مثبتی نسبت به عدد مشاهده نکردم. بنابراین بهتره فعلا رو عدد تمرکز کنید ، سوالی دیگه ای داشتید درخدمت هستم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alimo 138
سلام خدمت همه دوستان
درامد کدومشون بیشتره عدد یا مگنت؟؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.