sejil 180 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام من مثلا یک سیستم ثبت نام دارم توی برنامم میخوام وقتی کاربر ثبت نام کرد مثل دیجی کالا یا دیوار بتونه از توی تنظیمات اکانت اضافه کنه یا کم کنه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سلام باور بفرمایید بنده نه با دیجی کالا کار کردم و نه دیوار چه اکانتی رو اضافه کنید ؟ یکم توضیح بدید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سلام جناب ایزدی بعضی نرم افزارا پریمیشن اضافه کردن اکانت یا حذف اکانت دارن حالا توی سیستم ثبت نام من میخوام اضافه کنم این قابلیتو ممنون میشم راهنمایی کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sejil 180
با سلام
من مثلا یک سیستم ثبت نام دارم توی برنامم میخوام وقتی کاربر ثبت نام کرد مثل دیجی کالا یا دیوار بتونه از توی تنظیمات اکانت اضافه کنه یا کم کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.