سلام در تاپیک قبلیم مشکلی پیش اومده در سورسمو خودم درست کردم ولی متاسفانه یک مشکل جدید پیش اومد
من اومدم یک ادیت تکست تعریف کردم که اگر این ادیت تکست با یکی از اعداد داخل دیتابیسم برابر شد اونو انتقال بده یکم کد زیر رو برسی کنید متوجه میشید
ListView2.Clear
cur4 = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1")
For i = 0 To cur4.RowCount - 1
cur4.Position = i
Next
cur1 = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 where '"&cur4.GetString("h")&"' = '"&EditText4.text&"' ")
For i = 0 To cur1.RowCount - 1
cur1.Position = i
Next
SQL.ExecNonQuery("INSERT INTO tbl2 (id,name,fname,h) VALUES (null,'"&cur1.GetString("name")&"','"&cur1.GetString("fname")&"','"&cur1.GetString("h")&"')")
cur3 = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM tbl2")
For i=0 To cur3.RowCount - 1
cur3.Position = i
ListView2.AddTwoLines2(cur3.GetString("name")& cur3.GetString("fname"),cur3.GetString("h"),cur3.GetInt("id"))
Next
و درستم کار کرد
اما یک مشکل این ادیت تکست رو میاد و با اخرین ایدی یا همون بزرگ ترین ایدی چک می کنه ولی من می خواهم با کل ستون های دیتا بیس چک کنه حالا باید چی کار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر متوجه موضوع نشدید اول تاپیک قبلیمو بخونید بعد اینو بخونید تا متوجه بشید
سوال
dr.mohammad 68
سلام در تاپیک قبلیم مشکلی پیش اومده در سورسمو خودم درست کردم ولی متاسفانه یک مشکل جدید پیش اومد
من اومدم یک ادیت تکست تعریف کردم که اگر این ادیت تکست با یکی از اعداد داخل دیتابیسم برابر شد اونو انتقال بده یکم کد زیر رو برسی کنید متوجه میشید
و درستم کار کرد
اما یک مشکل این ادیت تکست رو میاد و با اخرین ایدی یا همون بزرگ ترین ایدی چک می کنه ولی من می خواهم با کل ستون های دیتا بیس چک کنه حالا باید چی کار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر متوجه موضوع نشدید اول تاپیک قبلیمو بخونید بعد اینو بخونید تا متوجه بشید
:give_rose: :heart: :53: :53:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.