mehrabmmp 528 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان میخواستم بگم چجوری واسه برنامم نوتیفیکیشن درست کنم که وقتی طرف وارد برنامه شد بهش یه پیام تو نوار اعلان بیاد و وقتی روش کلیک کرد بیاد یه کاری رو انجام بده تو سایت سرچ کردم ولی نتونستم پیدا کنم یه اموزشی هم بود دان کردم ولی باز نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ، خونه نیستم . تا نیم ساعت دیگه براتون میفرستم سورس نوتیفیکیشن رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سلام شما میتونید این کد رو به رویداد Activity_Crate تون اضافه کنید تا موقع ورود به برنامه ناتیفیکیشن ایجاد بشه: Dim n As Notification n.Initialize n.Icon="icon" n.AutoCancel=True n.SetInfo("onvan","matn",esme_activity) n.Notify(1) جای name_activity ، میتونید یه اکتیویتی بسازید و اسمشو اونجا قرار میدید ، وقتی کاربر روش کلیک میکنه روونه میشه به اون اکتیویتی که شما میتونید توی رویداد activity_create اش کد مورد نظرتون رو بنویسید... البته با اینتنت هم میشه فکر کنم که نیازی به اکتیویتی نباشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ چجوری میتونم جوری بکنم که وقتی طرف روش زد بره به صفحه برنامه در بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ چجوری میتونم جوری بکنم که وقتی طرف روش زد بره به صفحه برنامه در بازار توی کدی که استاد نیکروان دادن یک قسمت گفته اسم اکتیویتی شما کافیه توی Activity Resume اون اکتیویتی کد ارجاع به بازار رو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام دوستان
میخواستم بگم چجوری واسه برنامم نوتیفیکیشن درست کنم که وقتی طرف وارد برنامه شد بهش یه پیام تو نوار اعلان بیاد و وقتی روش کلیک کرد بیاد یه کاری رو انجام بده تو سایت سرچ کردم ولی نتونستم پیدا کنم یه اموزشی هم بود دان کردم ولی باز نکرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.