SG1393 61 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ برای فراخوانی دیتابیس چندین کد رو نوشتم که ارور می داد منظورم قسمت Select * from هست میخوام زمانی که روی بخش اول و ... می زنم قسمت soual یعنی m1 الی اخر بدون مشکل برام باز بشه ممنون می شم راهنمایی ایم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام تازه کارید فکر کنم بهتر اول آموزشهای در سطح مبتدی رو ببینید بعد بیاید با دیتابیس کار کنید در ضم الان درحال آپلود کردن یه سورس کتاب کامل با دیتابیس هستم میتونید دانلودش کنید و ازش کمک بگیرید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام dim soal as string = m1 cur = sql.ExeQuery("SELECT * FROM tblMain WHERE soal = "&soal) for i = 0 to cur.rowCount - 1 cur.position = i lv .addSingleLine(cur.getstring("name") next بررسی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SG1393 61 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام تازه کارید فکر کنم بهتر اول آموزشهای در سطح مبتدی رو ببینید بعد بیاید با دیتابیس کار کنید در ضم الان درحال آپلود کردن یه سورس کتاب کامل با دیتابیس هستم میتونید دانلودش کنید و ازش کمک بگیرید موفق باشید سلام بله تازه کارم ممنون می شم در اختیارم بذارید قسمتی که مربوط به اموزش مبتدی ها هستش اکثرا کلمه عبور می خوان که داخل تاپیک چیزی عنوان نشده مثل همین http://s3.picofile.com/file/8205972418/%DA%AF%D8%A7%D9%85_%D9%87%D8%B4%D8%AA%D9%85_%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C_%D8%A8%D8%A7_%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1_Select_Case.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SG1393 61 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام dim soal as string = m1 cur = sql.ExeQuery("SELECT * FROM tblMain WHERE soal = "&soal) for i = 0 to cur.rowCount - 1 cur.position = i lv .addSingleLine(cur.getstring("name") next بررسی کنید سلام مرسی از لطفتون حتما امتحان میکنم سایتتون مراجعه کردم ولی ادرس اینستاتون اشتباه بود اینجا هم امکان ارسال پیام برام مقدور نیست تا تاپیک های تکراری نذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ بنده هم پیشنهاد می کنم قبل از وارد شدن به مبحث دیتابیس آموزش های گام به گام رو ببینید رمز فایل ها یک از چهار رمز زیر هستند : www.basic4android.org basic4android.org www.answercenter.ir answercenter.ir بعد از اون هم آموزش های مقدماتی دیتابیس از بخش آموزش های تصویری رو دنبال کنید تا دستور های دیتابیس براتون قابل فهم تر بشه. سورسی هم که دوستمون تهیه کردند رو از لینک زیر دانلود کنید : http://answercenter.ir/topic/12212-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%D9%88-%D9%87%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KMOHAMMAD 10 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۶ این چه خطایی هست؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SG1393 61
برای فراخوانی دیتابیس چندین کد رو نوشتم که ارور می داد منظورم قسمت
Select * from
هست
میخوام زمانی که روی بخش اول و ... می زنم قسمت soual یعنی m1 الی اخر بدون مشکل برام باز بشه
ممنون می شم راهنمایی ایم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.