afraz aa 478 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام باز من اومدم که بترکونم خوب دوستان همون طور که گفته بودم هرچند وقت میام یه چیزه باحال میذارم براتون حالا یا کتابخونه یا یه سورس باحال مثل همین این یه سورس کتابه کامله از هر لحاظ کامله امکانات برنامه: تنظیمات علاقه مندیها انمیشن دادن به ویوها (خیبلی زیبا شده) انمیشن دادن به متن ها که به کاربر نمایش داده میشه اشتراک گذاری مطلب ها کپی مستقیم مطالب تو کیبورد گوشی و یه دیتابیس کامل از خواص میوه ها و تمام آیکون ها و فال هایه pSd برای ویرایش برای شما قرار دادم وخلاصه خیلی توپه اینو هم بگم هرجا که همیچن سورس بخواید حداقل کمه کم 50تومن باید بدید ولی من به خاطر انجمن و پیشرفت شما عزیزان راضی شدم که این سورس رو براتون به صورت رایگان قرار بدم امیدوارم این سورس بهتون کمک کنه تا دیگه تو مبحث ساخت کتاب مشکل نداشته باشید و اصلا به ساخت کتاب فکر نکنید (امیدوارم) امیدوارم بترکونید رمز فایل:answercenter.ir دانلود سورس کتاب خواص میوه ها یه پسند بزن منم یه حالی بکنم باوا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ برای B4A هستش یا اکلیپس؟؟ سلام میبخشیدا سوالتون خنده داره خوب وقتی تو بخش سورس کدهایه بیسیک قرارش دادم پس برای بیسیکه دیگه میشه لینک مستقیم این سورس رو واسم ایمیل کنید اخه از سایت پیکو فایل واسم دانلود نمیشه اگه بفرستید یه دنیا ممنون میشم سلام مهندس بفرما اینم لینک مستقیم http://s6.picofile.com/d/7a065c83-bda1-4343-8c4f-d3fe9fb0171e/project_khvasMeve.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed67 3 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ممنون از بابت سورسی که قرار دادین اگه لطف کنید کتابخانه ListLineClear قرار بدین ممنونتونم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ بفرما Desktop.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaa0936 70 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ سلام میبخشیدا سوالتون خنده داره خوب وقتی تو بخش سورس کدهایه بیسیک قرارش دادم پس برای بیسیکه دیگه سلام مهندس بفرما اینم لینک مستقیم http://s6.picofile.com/d/7a065c83-bda1-4343-8c4f-d3fe9fb0171e/project_khvasMeve.rar ببخشید تازه کارم دیگه!! یه سوال این سورستونو باز کردم خیلی ارور اورد واسم ورزن بیسیک فور اندروید من 5.20 هستش از اونه مشکل یا اینکه کتابخ.نه های استاده شده این سورس رو ندارم؟ اگه میشه کتاب خونه هاشو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ ببخشید تازه کارم دیگه!! یه سوال این سورستونو باز کردم خیلی ارور اورد واسم ورزن بیسیک فور اندروید من 5.20 هستش از اونه مشکل یا اینکه کتابخ.نه های استاده شده این سورس رو ندارم؟ اگه میشه کتاب خونه هاشو بزارید خواهش میکنم بفرما اینم لینک کتابخونه هایه استفاده شده در برنامه دانلود در ضم بهتره از آخرین نسخه بیسیک استفاده کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaa0936 70 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ خواهش میکنم بفرما اینم لینک کتابخونه هایه استفاده شده در برنامه دانلود در ضم بهتره از آخرین نسخه بیسیک استفاده کنید موفق باشید ببخشید چطوری میتونم متن هارو تو دیتابیس ادیت کنم و الان من میتونم به دیتا بیس این برنامه دسترسی داشته باشم با دیتابیس خوبه کار کنم یا تو لیبل بنویسم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ ببخشید چطوری میتونم متن هارو تو دیتابیس ادیت کنم و الان من میتونم به دیتا بیس این برنامه دسترسی داشته باشم با دیتابیس خوبه کار کنم یا تو لیبل بنویسم؟ باز سوالت خنده دار بود مهندس کافیه دیتابیس رو با برنامه نویکت باز کنی و بری تغییرش بدی در ضم قرار نیستا کپی پیست کنی یا اگر همچین کاری میخواید بکنید حداقل به خودم نگید با کمی تلاش میتونی هرکاری که دوس داری تو سورس اعمال کنی در ضم شما هر مطلبی تو دیتابیس بذارید باید تو برنامه داخل لیبل لودش کنید اول برید کار با دیتابیس رو یاد بگیرید تو انجمن آموزشه تصویریش هست موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaa0936 70 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ باز سوالت خنده دار بود مهندس کافیه دیتابیس رو با برنامه نویکت باز کنی و بری تغییرش بدی در ضم قرار نیستا کپی پیست کنی یا اگر همچین کاری میخواید بکنید حداقل به خودم نگید با کمی تلاش میتونی هرکاری که دوس داری تو سورس اعمال کنی در ضم شما هر مطلبی تو دیتابیس بذارید باید تو برنامه داخل لیبل لودش کنید اول برید کار با دیتابیس رو یاد بگیرید تو انجمن آموزشه تصویریش هست موفق باشید خیلی خیلی ممنون خیلی اقایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaa0936 70 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ افراز جون چجوری تبلیغ عدد این کتابتو از بیخ پاک کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ افراز جون چجوری تبلیغ عدد این کتابتو از بیخ پاک کنم؟ سلام شرمنده من الان این پست شما رو دیدم خوب این کدها رو از مینفست برنامه پاک کن AddApplicationText( <activity android:name="ir.adad.AdadActivity" android:theme="@android:style/Theme.Dialog"> </activity> <meta-data android:name="ir.adad.token" android:value="dec02868b6b54d3ba6036e144ed3f9bf"></meta-data> <meta-data android:name="ir.adad.test_mode" android:value="false"></meta-data> ) همچنین اگه میخوای برنامه دسترسی به اینترنت نداشته باشه این تیکه کدو هم از منیفست پاک کن AddPermission(android.permission.INTERNET) و در سورس داخل اکتیویتی matnhaاین ساب رو پاک کن Sub tablegh Dim verticalPosition As String = "bottom" 'top" or "bottom" Dim horizontalPosition As String = "center" '"left", "right" or "center" Dim r As Reflector Dim args(3) As Object = Array As Object(r.GetActivity, verticalPosition, horizontalPosition) Dim types(3) As String = Array As String("android.app.Activity", "java.lang.String", "java.lang.String") r.RunStaticMethod("ir.adad.AdadB4APlugin", "createAdView", args, types) End Sub و در آخر هم تیکه کتابخونه adadرو بردار موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaa0936 70 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام شرمنده من الان این پست شما رو دیدم خوب این کدها رو از مینفست برنامه پاک کن AddApplicationText( <activity android:name="ir.adad.AdadActivity" android:theme="@android:style/Theme.Dialog"> </activity> <meta-data android:name="ir.adad.token" android:value="dec02868b6b54d3ba6036e144ed3f9bf"></meta-data> <meta-data android:name="ir.adad.test_mode" android:value="false"></meta-data> ) همچنین اگه میخوای برنامه دسترسی به اینترنت نداشته باشه این تیکه کدو هم از منیفست پاک کن AddPermission(android.permission.INTERNET) و در سورس داخل اکتیویتی matnhaاین ساب رو پاک کن Sub tablegh Dim verticalPosition As String = "bottom" 'top" or "bottom" Dim horizontalPosition As String = "center" '"left", "right" or "center" Dim r As Reflector Dim args(3) As Object = Array As Object(r.GetActivity, verticalPosition, horizontalPosition) Dim types(3) As String = Array As String("android.app.Activity", "java.lang.String", "java.lang.String") r.RunStaticMethod("ir.adad.AdadB4APlugin", "createAdView", args, types) End Sub و در آخر هم تیکه کتابخونه adadرو بردار موفق باشی خیلی مخلصیم دمت گرم :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ آقا Error میده:: Parsing code. 0.01 Compiling code. 0.05 Compiling layouts code. 0.02 Generating R file. Error AndroidManifest.xml:16: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'icon' with value '@drawable/icon'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaa0936 70 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام شرمنده من الان این پست شما رو دیدم خوب این کدها رو از مینفست برنامه پاک کن AddApplicationText( <activity android:name="ir.adad.AdadActivity" android:theme="@android:style/Theme.Dialog"> </activity> <meta-data android:name="ir.adad.token" android:value="dec02868b6b54d3ba6036e144ed3f9bf"></meta-data> <meta-data android:name="ir.adad.test_mode" android:value="false"></meta-data> ) همچنین اگه میخوای برنامه دسترسی به اینترنت نداشته باشه این تیکه کدو هم از منیفست پاک کن AddPermission(android.permission.INTERNET) و در سورس داخل اکتیویتی matnhaاین ساب رو پاک کن Sub tablegh Dim verticalPosition As String = "bottom" 'top" or "bottom" Dim horizontalPosition As String = "center" '"left", "right" or "center" Dim r As Reflector Dim args(3) As Object = Array As Object(r.GetActivity, verticalPosition, horizontalPosition) Dim types(3) As String = Array As String("android.app.Activity", "java.lang.String", "java.lang.String") r.RunStaticMethod("ir.adad.AdadB4APlugin", "createAdView", args, types) End Sub و در آخر هم تیکه کتابخونه adadرو بردار موفق باشی افراز جون یه سوال دیگه ببخشیدا هی سوال میپرسم توی خواص میوه ها توی اسکورال ویوو پشت باتن ها یه مستطیل سفید هست چجوری اونو بردارم به جاش عکس دکمه بزارم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ افراز جون یه سوال دیگه ببخشیدا هی سوال میپرسم توی خواص میوه ها توی اسکورال ویوو پشت باتن ها یه مستطیل سفید هست چجوری اونو بردارم به جاش عکس دکمه بزارم؟؟ شما باید اول آموزش های انجمن رو مطالعه می کردی میدیدی بعد این سورس رو دانلود میکردی یه شبه که نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ آقا Error میده:: Parsing code. 0.01 Compiling code. 0.05 Compiling layouts code. 0.02 Generating R file. Error AndroidManifest.xml:16: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'icon' with value '@drawable/icon'). این مشکل رو خیلیا داشتن توی انجمن جستجو کن پیدا میکنی خود بنده هم حلش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ گشتم میگن از api 14 به بالا باید استفاده کرد خب مال من 15 هست اما بازم همین ایراد رو میگیره حالا ممکنه لینکش رو بدی؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorkheh 15 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سلام پسوردش چیه............(answercenter.irخطایی زیر میزنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirmahdi3744 5 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. ببخشید برای من تو این خط ارور میگیره کتبخونه arialib رو هم دارم Sub ImageView_copy_ClickDim ari As AriaLibari.ClipboadText=l.TextToastMessageShow("متن کپی شد",False) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirmahdi3744 5 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ به این ari.ClipboadText=l.Text لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.