danyalpc 1 ارسال شده در 27 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2016 سلام منبع کتاب ازاده.میشه کپی کرد .شما راضی هستید؟ Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hh361 1 ارسال شده در 28 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2016 سلام داداش تو صفحه اصلی چطور متن باتن هارو عوض کنم؟ Sent from my HTC Desire 500 dual sim using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aliheidari020 0 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2016 تو این سورس این وارنیگ برای چیه Panel size is unknown. Layout may not be loaded correctly. چجوری میشه حلش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 27 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2016 خیلی خوب بود مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mom4000 0 ارسال شده در 24 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2016 با تشکر از شما قسمت علاقمندیش کار نمیکنه میتوانید کدهاش رو تکمیل کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsangin 4 ارسال شده در 29 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2016 این مشکل رو خیلیا داشتن توی انجمن جستجو کن پیدا میکنی خود بنده هم حلش کردم Dim ani As ICOSScaleAnimation ani رو قرمز نشون میده مشکل چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 29 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2016 سلام. قابل توجه ارسال کننده پست و مدیران ، تقریبا تمامی سوالات کاربران از اسفند تا حالا تو این تایپک بی جواب مونده. لطفا یا پاسخ بدین یا تایپک قفل بشه. این دوستان گناهی نکردن با سورس مشکل دارن. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mtma2001 2 ارسال شده در 29 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2016 با سلام باز من اومدم که بترکونم خوب دوستان همون طور که گفته بودم هرچند وقت میام یه چیزه باحال میذارم براتون حالا یا کتابخونه یا یه سورس باحال مثل همین این یه سورس کتابه کامله از هر لحاظ کامله امکانات برنامه: تنظیمات علاقه مندیها انمیشن دادن به ویوها (خیبلی زیبا شده) انمیشن دادن به متن ها که به کاربر نمایش داده میشه اشتراک گذاری مطلب ها کپی مستقیم مطالب تو کیبورد گوشی و یه دیتابیس کامل از خواص میوه ها و تمام آیکون ها و فال هایه pSd برای ویرایش برای شما قرار دادم وخلاصه خیلی توپه اینو هم بگم هرجا که همیچن سورس بخواید حداقل کمه کم 50تومن باید بدید ولی من به خاطر انجمن و پیشرفت شما عزیزان راضی شدم که این سورس رو براتون به صورت رایگان قرار بدم امیدوارم این سورس بهتون کمک کنه تا دیگه تو مبحث ساخت کتاب مشکل نداشته باشید و اصلا به ساخت کتاب فکر نکنید (امیدوارم) امیدوارم بترکونید رمز فایل:answercenter.ir دانلود سورس کتاب خواص میوه ها یه پسند بزن منم یه حالی بکنم باوا سلام وقتی روی نظر به برنامه کلیک میکنی , اگه بازارنصب نباشه ی بیام میاد رو صفحه ک بازار رو نصب کنید, مشکل همینه ک این پیام رو تا از برنامه کامل خارج نشی نمیره,چیکارش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran13725 6 ارسال شده در 29 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2016 سلام ممنون میشم این سوال رو جواب بدید این سورس رو خودتون نوشتین یا از جایی دانلود کردین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arosha 17 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 سلام ممنون از آقای افراز دوستان من تست کردم این سورسو ولی تو اکتیویتی matnha واسه این خط ارور میده { ari.ClipboadText=l.Text } یه راهنمایی بفرمایید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dorosti 1 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2017 با سلام خسته نباشید سورس برنامه واقعا عالی وکاربردی بود فقط سوالم این هست که در متن ها را چطور میتوان جاستیفایو کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abolfazlbeigi 0 ارسال شده در 21 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2018 من میخوام یه نرم افزار بسازم همراه با دیتابیس من یاد دارم که جوری باید با لیست ویو فراخوانیش بکنم ولی نمیتونم کاری بکنم که با کلیک روی یک از گزینه ها یه متن یا عکس نشون داده بشه باید چیکار کنم؟ با b4a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 21 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2018 در ۱ ساعت قبل، abolfazlbeigi گفته است : من میخوام یه نرم افزار بسازم همراه با دیتابیس من یاد دارم که جوری باید با لیست ویو فراخوانیش بکنم ولی نمیتونم کاری بکنم که با کلیک روی یک از گزینه ها یه متن یا عکس نشون داده بشه باید چیکار کنم؟ با b4a سلام. تایپک جداگانه بزنید تا دوستان ج بدن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirafkan1381 0 ارسال شده در 22 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2018 سایت سورس اندروید شامل بهترین سورس کد ها مانند:سورس اپلیکیشن پر طرفدار اسنپ٬سورس بازی و...با قیمت استثنایی در:http://souurcceandroid.sellfile.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza6266 0 ارسال شده در 25 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2018 سلام این سورس برا اندروید استدیویه یا بیسیک فور اندروید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 25 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2018 در 42 دقیقه قبل، reza6266 گفته است : سلام این سورس برا اندروید استدیویه یا بیسیک فور اندروید؟ Basic4Android لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.