danyalpc 1 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام منبع کتاب ازاده.میشه کپی کرد .شما راضی هستید؟ Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hh361 1 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام داداش تو صفحه اصلی چطور متن باتن هارو عوض کنم؟ Sent from my HTC Desire 500 dual sim using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aliheidari020 0 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ تو این سورس این وارنیگ برای چیه Panel size is unknown. Layout may not be loaded correctly. چجوری میشه حلش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی خوب بود مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mom4000 0 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ با تشکر از شما قسمت علاقمندیش کار نمیکنه میتوانید کدهاش رو تکمیل کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsangin 4 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ این مشکل رو خیلیا داشتن توی انجمن جستجو کن پیدا میکنی خود بنده هم حلش کردم Dim ani As ICOSScaleAnimation ani رو قرمز نشون میده مشکل چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ سلام. قابل توجه ارسال کننده پست و مدیران ، تقریبا تمامی سوالات کاربران از اسفند تا حالا تو این تایپک بی جواب مونده. لطفا یا پاسخ بدین یا تایپک قفل بشه. این دوستان گناهی نکردن با سورس مشکل دارن. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mtma2001 2 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام باز من اومدم که بترکونم خوب دوستان همون طور که گفته بودم هرچند وقت میام یه چیزه باحال میذارم براتون حالا یا کتابخونه یا یه سورس باحال مثل همین این یه سورس کتابه کامله از هر لحاظ کامله امکانات برنامه: تنظیمات علاقه مندیها انمیشن دادن به ویوها (خیبلی زیبا شده) انمیشن دادن به متن ها که به کاربر نمایش داده میشه اشتراک گذاری مطلب ها کپی مستقیم مطالب تو کیبورد گوشی و یه دیتابیس کامل از خواص میوه ها و تمام آیکون ها و فال هایه pSd برای ویرایش برای شما قرار دادم وخلاصه خیلی توپه اینو هم بگم هرجا که همیچن سورس بخواید حداقل کمه کم 50تومن باید بدید ولی من به خاطر انجمن و پیشرفت شما عزیزان راضی شدم که این سورس رو براتون به صورت رایگان قرار بدم امیدوارم این سورس بهتون کمک کنه تا دیگه تو مبحث ساخت کتاب مشکل نداشته باشید و اصلا به ساخت کتاب فکر نکنید (امیدوارم) امیدوارم بترکونید رمز فایل:answercenter.ir دانلود سورس کتاب خواص میوه ها یه پسند بزن منم یه حالی بکنم باوا سلام وقتی روی نظر به برنامه کلیک میکنی , اگه بازارنصب نباشه ی بیام میاد رو صفحه ک بازار رو نصب کنید, مشکل همینه ک این پیام رو تا از برنامه کامل خارج نشی نمیره,چیکارش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran13725 6 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام ممنون میشم این سوال رو جواب بدید این سورس رو خودتون نوشتین یا از جایی دانلود کردین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arosha 17 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سلام ممنون از آقای افراز دوستان من تست کردم این سورسو ولی تو اکتیویتی matnha واسه این خط ارور میده { ari.ClipboadText=l.Text } یه راهنمایی بفرمایید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dorosti 1 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ با سلام خسته نباشید سورس برنامه واقعا عالی وکاربردی بود فقط سوالم این هست که در متن ها را چطور میتوان جاستیفایو کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abolfazlbeigi 0 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۷ من میخوام یه نرم افزار بسازم همراه با دیتابیس من یاد دارم که جوری باید با لیست ویو فراخوانیش بکنم ولی نمیتونم کاری بکنم که با کلیک روی یک از گزینه ها یه متن یا عکس نشون داده بشه باید چیکار کنم؟ با b4a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، abolfazlbeigi گفته است : من میخوام یه نرم افزار بسازم همراه با دیتابیس من یاد دارم که جوری باید با لیست ویو فراخوانیش بکنم ولی نمیتونم کاری بکنم که با کلیک روی یک از گزینه ها یه متن یا عکس نشون داده بشه باید چیکار کنم؟ با b4a سلام. تایپک جداگانه بزنید تا دوستان ج بدن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirafkan1381 0 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۷ سایت سورس اندروید شامل بهترین سورس کد ها مانند:سورس اپلیکیشن پر طرفدار اسنپ٬سورس بازی و...با قیمت استثنایی در:http://souurcceandroid.sellfile.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza6266 0 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۷ سلام این سورس برا اندروید استدیویه یا بیسیک فور اندروید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۷ در 42 دقیقه قبل، reza6266 گفته است : سلام این سورس برا اندروید استدیویه یا بیسیک فور اندروید؟ Basic4Android لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.