reza71 32 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ من میخوام تو دیزاینر یک امیج ویو تمام صفه بزارم که مثلا عکس یک بیلبورد تبلیغاتی روداره.میخوام یه امیج ویو کوچیک بزارم روی یه قسمت خاص از عکس .چجوری اندازشو فیکس کنم مثل برنامه های بیلبورد ساز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ باید با درصد x و y بازی کنی تو بخش آموزش های تصویری آموزش دیزاینر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ باید با درصد x و y بازی کنی تو بخش آموزش های تصویری آموزش دیزاینر بازم تو گوشیهای مختلف خراب میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ یک پنا قرار بدید و درون این پنل 2 تا عکسی رو که میخواهید استفاده کنید قرار بدید و از طریق Designer Script کد نویسی محل قرار گیری رو انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza71 32
من میخوام تو دیزاینر یک امیج ویو تمام صفه بزارم که مثلا عکس یک بیلبورد تبلیغاتی روداره.میخوام یه امیج ویو کوچیک بزارم روی یه قسمت خاص از عکس .چجوری اندازشو فیکس کنم
مثل برنامه های بیلبورد ساز
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.