hamed1366 10 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ لطفا یک کمکی کنید من بالاخره تونستم بانک و ایجاد کنم و در لیست ویو برنامم لود کنم فقط الان میخوام متن مورد نظرم و لود کنم روی ایتم لیست ویو که کلیک میکنی عکس زیر میاد لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ عکس هم توبرنامه لود کردی ؟ آیا ؟ ..چون گفته مشخص نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ شما دارید یک عکس رو به صورت String از بانک میگیرید که باعث خطا شده درون توابع موجود در کلاس Cursor تابع GetBlob وجود داره و از اون برای گرفتن عکس استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamed1366 10
لطفا یک کمکی کنید
من بالاخره تونستم بانک و ایجاد کنم و در لیست ویو برنامم لود کنم فقط الان میخوام متن مورد نظرم و لود کنم روی ایتم لیست ویو که کلیک میکنی عکس زیر میاد
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.