rezagh99 46 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید میخواستم ببینم که اندروید 2.2 که فکر کنم API 8 باشه میتونه از یه کتاب کامل با دیتابیس همراه با عکس و متن پشتیبانی کنه؟؟ اگه اینطور نیست بگین برای ساخت یه کتاب کامل با دیتابیس باید چه سطح API و چه ورژن اندرویدی رو انتخاب کنم. مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ سلام بله پشتیبانی میکنه , البته در صورتی که نخواهید از طراحی متریال استفاده کنید ! ( بعضی متریال ها نیاز به API های بالاتر داره مثلا استفاده از supportdesign نیاز به API 23 داره) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ پشتیبانی میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezagh99 46
سلام خسته نباشید
میخواستم ببینم که اندروید 2.2 که فکر کنم API 8 باشه میتونه از یه کتاب کامل با دیتابیس همراه با عکس و متن پشتیبانی کنه؟؟
اگه اینطور نیست بگین برای ساخت یه کتاب کامل با دیتابیس باید چه سطح API و چه ورژن اندرویدی رو انتخاب کنم.
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.