HS71 78 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام. چطور میتونیم رنگ نوشته های لیست ویو را در بخش آیتم کلیک تغییر بدیم؟ ما نرم افزار اهنگ ساختیم ، اما وقتی که روی آهنگ لمس میکنیم اهنگ پخش میشه اما فهمیده نمیشه! برای همین چطور وقتی لمس شد رنگشو عوض کنیم؟ کد هایی که نوشتیم: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean Dim lbl , lbl2 As Label lbl = Lv.TwoLinesAndBitmap.Label lbl.TextColor = Colors.Black lbl.TextSize = 16. . .end sub Sub Lv_ItemClick (Position As Int, Value As Object ??????? End Sub چندین کد نوشتبمو تعریف کردیمو و.... یا اشتباه بود یا کار نمیکرد یا...... خلاصه راهنمایی کنید چه کدی باید بنویسم تا وقتی کلیک شد ایتم مورد نظر رنگه لیبلش عوض بشه؟ ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ درود رنگ فقط یک Label از آیتم های لیست ویو رو تا جایی که اطلاع دارم نمیتونید عوض کنید فقط میشه رنگ خود آیتم رو عوض کرد برای عوض کردن رنگ خود Item یکی از بهترین راه ها میتونه این سورس باشه : http://s6.picofile.com/file/8242185268/listview_change_color_item_on_itemclick_.zip.html و در کل بهترین راه استفاده از Multi Panel یا AriaListView هستش خود لیست ویو خیلی قدیمی شده و عملا دیگه خیلی بین توسعه دهندگان نیمه حرفه ای و حرفه ای کم کاربرد شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HS71 78 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ درود رنگ فقط یک Label از آیتم های لیست ویو رو تا جایی که اطلاع دارم نمیتونید عوض کنید فقط میشه رنگ خود آیتم رو عوض کرد برای عوض کردن رنگ خود Item یکی از بهترین راه ها میتونه این سورس باشه : http://s6.picofile.com/file/8242185268/listview_change_color_item_on_itemclick_.zip.html مرسی ، اما من که از بک گروند استفاده کردم چرا هیچ تغییری دیده نمیشه ؟ مگه پشت بک گروند میره این رنگ؟ یا اصلا ربطی نداره به بک گروندو من اشتب کار کردم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ مرسی ، اما من که از بک گروند استفاده کردم چرا هیچ تغییری دیده نمیشه ؟ مگه پشت بک گروند میره این رنگ؟ یا اصلا ربطی نداره به بک گروندو من اشتب کار کردم؟ زمانی که از این روش برای قرار دادن بک گراند استفاده میکنید ، همه ی آیتم های لیست ویو تک تک پس زمینه شون میشه عکس add.PNG ، اگه تغییری نکرده ... شما مطمئن هستید که آیتم هاتون رو بصورت TwoLinesAndBitmap اد کردید؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HS71 78 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ زمانی که از این روش برای قرار دادن بک گراند استفاده میکنید ، همه ی آیتم های لیست ویو تک تک پس زمینه شون میشه عکس add.PNG ، اگه تغییری نکرده ... شما مطمئن هستید که آیتم هاتون رو بصورت TwoLinesAndBitmap اد کردید؟؟ ایتم ها که همش درسته عکس زمینه شون. منظور من وقته کلیک کردن ایتم بود که رنگش عوض شه، با استفاده از کتابخانه sllvonscroll روی لیست که کلیک میکنم رنگش عوض نمیشه و با امتحانی که کردم فهمیدم رنگ تغییر کرده پشت عکس زمینه میره! برا همون گفتم راهی نیست که وقتی کلیک میکنیم رنگش بیاد روی بک گروند لیست ویو و دیده بشه ؟ یا شاید بهتره دور عکس بک گروندرو پاک کنم گوشه هاشو تا دیده بشه رنگ تغییر کرده از گوشه ها...... اگه راهی بود لطفا کمک کنید و اگه نه که باز هم تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ خودم با sllvonscroll زیاد کار نکردم و از روش کارش زیاد اطلاعی ندارم. کلا بنده همون روش Multi Panel رو بهتون پیشنهاد میکنم دستتون کاملا بازه که هر بلایی که خواستید سر Panel یا Label اش بیارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
HS71 78
با سلام.
چطور میتونیم رنگ نوشته های لیست ویو را در بخش آیتم کلیک تغییر بدیم؟
ما نرم افزار اهنگ ساختیم ، اما وقتی که روی آهنگ لمس میکنیم اهنگ پخش میشه اما فهمیده نمیشه! برای همین چطور وقتی لمس شد رنگشو عوض کنیم؟
کد هایی که نوشتیم:
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean
Dim lbl , lbl2 As Label
lbl = Lv.TwoLinesAndBitmap.Label
lbl.TextColor = Colors.Black
lbl.TextSize = 16
.
.
.end sub
Sub Lv_ItemClick (Position As Int, Value As Object
???????
End Sub
چندین کد نوشتبمو تعریف کردیمو و.... یا اشتباه بود یا کار نمیکرد یا......
خلاصه راهنمایی کنید چه کدی باید بنویسم تا وقتی کلیک شد ایتم مورد نظر رنگه لیبلش عوض بشه؟
ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.