mehran7880 33 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید چطوری می تونم تعداد نامشخصی ویوو رو در حال اجرای برنامه از طریق کد به اکتیویتی اضافه کنم.؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ درود خب این تعداد نامشخص در نهایت باید مکانشون مشخص بشه از طریق این کد میتونید ویو اضافه کنید : Dim lblControls As Label lblControls.Initialize("controls") lblControls.Color = 255 lblControls.Text = "TEST" lblControls.TextColor = Colors.Green lblControls.BringToFront Activity.AddView(lblControls, 10, 20, 100, 200) که البته کد زیر مربوط به Label هستش بستگی داره چجور بخواهید ویو اضافه کنید سوالتون خیلی کلی هست ممنون همین حد هم کار من رو راه میندازه. ولی مگه لازم نیست به هر کدوم یه اسم خاص بدیم . اگه لازم باشه باتون تعریف کنیم و بخوایم هر کدوم کار خاصی کنن فک نکنم این جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ با حلقه For !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ درود خب این تعداد نامشخص در نهایت باید مکانشون مشخص بشه از طریق این کد میتونید ویو اضافه کنید : Dim lblControls As Label lblControls.Initialize("controls") lblControls.Color = 255 lblControls.Text = "TEST" lblControls.TextColor = Colors.Green lblControls.BringToFront Activity.AddView(lblControls, 10, 20, 100, 200) که البته کد زیر مربوط به Label هستش بستگی داره چجور بخواهید ویو اضافه کنید سوالتون خیلی کلی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون همین حد هم کار من رو راه میندازه. ولی مگه لازم نیست به هر کدوم یه اسم خاص بدیم . اگه لازم باشه باتون تعریف کنیم و بخوایم هر کدوم کار خاصی کنن فک نکنم این جواب بده بهشون تگ بدید و با Sender باهاشون ارتباط برقرار کنید دقیقا شما میخواهید برنامه چه کاری انجام بده ؟ دقیق بگید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ خیلی ممنون از لطفتون سوال دوم رو برای اطلاع پرسیدم وگرنه کد اول کار منو راه انداخت. جست و جو می کنم و اطلاعات رو بصورت گزارش در لیبل هایی تحویل کاربر می دم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran7880 33
سلام خسته نباشید
چطوری می تونم تعداد نامشخصی ویوو رو در حال اجرای برنامه از طریق کد به اکتیویتی اضافه کنم.؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.