sun2rise 18 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطوری میتونم وقتی که از سمت راست به چپ تاچ رو لمس کرد یه عملیاتی انجام بشه مثلا میخوام با لمس انگشت که از سمت راست کشیده بشه به سمت چپ ، اسلاید منو باز بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام 2 نوع یا شایدم بیشتر از این مدل اسلاید منو ها رو داریم که با تاچ کردن از چپ به راست و یا بالعکس اسلاید منو باز میشه - MSMaterialDrawer - AHNavigationDrawer می تونید کلمه اسلاید منوی حرفه ای و متریال رو هم جسجو کنید تا پیداش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sun2rise 18 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون دوست عزیز فقط اگه دقت داشته باشی من گفتم مثلا منو باز بشه منظورم کلی بود حالا میخوام بجای منو یه پیغامی نشون بده این رو باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sun2rise 18
سلام دوستان
چطوری میتونم وقتی که از سمت راست به چپ تاچ رو لمس کرد یه عملیاتی انجام بشه مثلا میخوام با لمس انگشت که از سمت راست کشیده بشه به سمت چپ ، اسلاید منو باز بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.