mehran7880 33 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. خوب هستید؟ خسته نباشید من می خواستم کاربر یک مسیر رو انتخاب کنه و برنامه یک فایل رو در اون مسیر ایجاد کنه تو سایت گشتم و فقط کتابخانه dialog رو دیدم که برای انتخاب فایل بود. اگه بخوام تنها پوشه انتخاب کنم چیکار کنم.؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ خیلی ممنون بابت کمکت. من به پروژه شما نگاه کردم و دقیقا کد هایی رو که واسه قسمت انتخاب پوشه نوشته بودین کپی کردم ولی اصلا کار نمیکنه. پروژه شما کار می کنه ولی مال من نه. هر چی دقت می کنم هم کار دیگه نیست که شما انجام داده باشین . اگه میشه یه نگاهی به این بندازین ببینین مشکلش چیه که کار نمی کنه. ممنون http://s6.picofile.com/file/8242389050/dirchoose.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ بنده پروژه دوستمون رو ندیدم ولی احتمالا شما Manifest Code یا شاید پوشه Res توی پروژه دوستمون بوده که کپی نکردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. خوب هستید؟ خسته نباشید من می خواستم کاربر یک مسیر رو انتخاب کنه و برنامه یک فایل رو در اون مسیر ایجاد کنه تو سایت گشتم و فقط کتابخانه dialog رو دیدم که برای انتخاب فایل بود. اگه بخوام تنها پوشه انتخاب کنم چیکار کنم.؟ ممنون سلام دوسته عزیز به نظر من بهترین و اصولی ترین و گرافیکی ترین و راحت ترین روش استفاده از کتابخونه BSFileChooser است کار با کتابخونه هم خیلی راحته موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ من تو سایت این کتابخونه رو پیدا نکردم. میشه برام بذارید؟ و اینکه چطور فقط برای انتخاب پوشه تنظیمش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ من تو سایت این کتابخونه رو پیدا نکردم. میشه برام بذارید؟ و اینکه چطور فقط برای انتخاب پوشه تنظیمش کنم؟ بفرما دوسته عزیز با این کتابخونه میتونید هرچیزی رو فیلترکنید و میتونید پوشه رو هم انتخاب کنید این کتابخونه همراه با مثال همراش دانلود کتابخونه و مثالش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran7880 33
سلام. خوب هستید؟
خسته نباشید
من می خواستم کاربر یک مسیر رو انتخاب کنه و برنامه یک فایل رو در اون مسیر ایجاد کنه
تو سایت گشتم و فقط کتابخانه dialog رو دیدم که برای انتخاب فایل بود. اگه بخوام تنها پوشه انتخاب کنم چیکار کنم.؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.