mehran7880 33 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. خسته نباشید من می خوام کاربر بتونه از اطلاعات برنامه پشتیبان بگیره. آیا روش خاصی برای اینکار وجود داره؟ اگه بخوام خودم یک فایلی ایجاد کنم و که پسوند مخصوصی داشته باشه و برنامه های دیگه قادر به باز کردن اون نباشن چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ سلام یه روش ساده دیگه هم هست که می تونید از Map استفاده کنید. اینطوری هم می تونید توی Notepad بازش کنید و هم سرعت خوندش بیشتره و هم کد نویسی ساده تری داره. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام پیشنهاد میکنم اگه اطلاعات متنی هستن توی دیتابیس ذخیرش کنید. برای ساخت فایل هم میتونید از همون روش ساخت فایل تکست و File.WriteString استفاده کنید ، و به جای نام فایل که معمولا به این صورت میذارن name.txt شما بذارید name.mehran یا اصلا پسوند نذارید. اینطوری برای برنامه های دیگه قابل باز کردن نیست. البته اگه کاربر باهوش باشه همون رو میتونه پسوندش رو تغییر بده به txt و بخونتش ، یا همونو با Notepad باز کنه... راهی دیگه هم هست که فکر کنم میتونید اطلاعات رو EnCode کنید و ذخیرش کنید...... و برای خوندنش هم دوباره Decode انجام بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran7880 33
سلام. خسته نباشید
من می خوام کاربر بتونه از اطلاعات برنامه پشتیبان بگیره.
آیا روش خاصی برای اینکار وجود داره؟ اگه بخوام خودم یک فایلی ایجاد کنم و که پسوند مخصوصی داشته باشه و برنامه های دیگه قادر به باز کردن اون نباشن چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.