رفتن به مطلب
  • 0

مشکل نصب نشدن برنامه(خطای Unfortunately, package installer has stopped)

mortezaarian

سوال

با سلام خدمت استادان گرامی

برنامه من تو گوشی خودم و بلواستاکس نصب میشه ولی تو گوشی های دیگه نصب نمیشه؟!

اندروید گوشیمم هست 4.4.2 تو یه گوشی دیگه با همین اندروید امتحان کردم نصب نشد.همچنین اندروید 5.1.1

وقتی کپیش میکنم تو گوشی به پوشه ای که برنامه توشه میرم فایل منیجر بسته میشه.آیکون برنامم به نمایش درنمیاد.نصب هم که گفتم نمیشه.چه ایرادی میتونه داشته باشه؟

از بیسیک نسخه 5.8 استفاده میکنم با پلتفرم نسخه android-18

خواهشا کمک کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

@,  متاسفانه الان گوشی هایی که امتحان کرده بودم رو ندارم.اگه امکانش هست شما تست کنید.نسخه جدید رو براتون گذاشتم

دانلود برنامه با آیکون سایز 128*128

مشکل حل شد :DD:  برنامه نصب شد و بدون خطا اجرا میشه  :areuok:

لطف کنید تاپیک رو به حالت حل شده در بیارید  :53:

در ضمن اون انیمیشنی که موقع کلیک روی Button های موقع رمز عبور دادن دادید خیلی جالب کرده . گاهی وقت ها انیمیشن خیلی بهتر از Pressed Drawable Icon عمل میکنه و شما به بهترین نحو از این مورد استفاده کردید

سایر مشکلات رو هم با عنوان مناسب توی تاپیک های مرتبط با خودشون به ترتیب مطرح کنید  :malih:

موفق باشید

لینک ارسال

درود

من برنامه رو دانلود و تست کردم

برنامه که نصب میشه :

fozolyab.PNG

به عرضتون برسونم که آیکنش هم اضافه میشه توی لیست برنامه ها.... آیکن اسمایل هست و به آبی نوشتید فوضول یاب !!!

رمز رو که میزنی برنامه باز هم میشه :

fozolyab2.PNG

اما بعضی وقت ها برنامه یهو Force Close میده که باید مشکل رو بررسی کنی ببینی مشکل کارت کجاست

لینک ارسال

@,

جناب ایزدی از حظورتون تو این انجمن و ایجاد انجمن بسیار سپاسگذارم.دوبار تو این انجمن پاسخ مفید گرفتم که مدیون شدم،که یکیش همین بود و دیگری تو کمک برای ساخت برنامه ی تله ترفند که بزودی تا دو سه روز آینده منتشرش میکنم

خیلی ممنون :53:  :53:  :53: 

با آرزوی موفقیت برای تک تک کاربران

لینک ارسال

سلام

مطمئنید فایل apk رو میریزید داخل گوشیتون؟

چون این غیرممکنه فایل منیجر آیکن برنامه رو نشون نده ، مگه اینکه اصلا اون فایل apk نباشه.

همین برنامتون رو اینجا قرار بدید ما نصب و تست کنیم. :sorry:

درضمن یعنی چی نصب نمیشه؟ چه پیغام یا خطایی میده؟

لینک ارسال

@@پژمان نیکروان, دوست عزیز اینقدرام تو این موارد خنگ نیستم :DD: 

آیکن برنامه رو نشون نمیده چون برنامه مشکل داره و نمیدونم از چیشه.فایل منیجر force close فورس کلوز میده 

اگه هم تونست فایل رو لود کنه موقع نصب فورس کلوز میده.نمیدونم مشکل از چیه.برنامه رو پیوست کردم.

لینک دانلود 

------------

لینک دانلود برداشته شد تا بعدا موقع انتشار براتون میفرستم  :DD: 

لینک ارسال

@,

ممکنه توی گوشی خودتون امتحان کنین.گفتم تو شبیه ساز و گوشی خودم کار میکنه.مرسی آقای ایزدی :53: 

لینک ارسال

اگه دقت کنین یه قسمتی هست که یه شمارنده معکوس گذاشتم که اگه به صفر رسید نمیذاره کاربر وارد برنامه بشه و باید نسخه کامل رو خریداری کنه.(تو قسمت دلار کلیک کنین)

یه سرویس هست که مدت زمان عکاسی رو تنظیم میکنه.من تو سرویس destroy اون نوشتم که اگه فایل خرید درون برنامه بود که هیچ اگه نه چک کن ببین تعداد باقی مونده چقدره و یکی ازش کم کن

این زمانی کار میکنه که کاربر برنامه رو اجرا میکنه و دکمه اجرای برنامه رو میزنه.وقتی دکمه غیر فعال کردنشو زد یدونه کم میکنه.احتمال میدم مشکل از اینجا باشه.

چه جای دیگه ای میتونم این کد رو بنویسم؟ممنون میشم راهنمایی کنید :53:  :53: 

ببخشید زیاد شد :girl_blush: 

لینک ارسال

حق با شماست :

Unfortunately, package installer has stopped

احتمال 90% بخاطر آیکن برنامه شماست. حالا یا حجم آیکنی که برای برنامه انتخاب کردید خیلی بالاست یا یک مشکلی داره  :fekr: 

شما آیکن رو عوض کردید

یک آیکن با سایز مناسب مثلا 200 پیکسل در 200 پیکسل و با پسوند png و سایز مناسب (بین 50 تا 100 کیلوبایت) قرار بدید

ببینید مشکل حل میشه؟

نتیجه رو گزارش کنید

لینک ارسال

@,  متاسفانه الان گوشی هایی که امتحان کرده بودم رو ندارم.اگه امکانش هست شما تست کنید.نسخه جدید رو براتون گذاشتم

دانلود برنامه با آیکون سایز 128*128

-----------

لینک دانلود برداشته شد تا بعدا موقع انتشار براتون میفرستم  :DD: 

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...