محمدی 95 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من از سرویس استفاده کردم و داخل ساب سرویس استارت این کدو نوشتم Dim PhoneSms1 As PhoneSms PhoneSms1.Send(0939******,"WelCome") End Sub بعدم یه کد نوشتم که هر 5 دقیقه بیاد و سرویس رو چک کنه اگه فعال نبود فعالش کنه خب هر 5 دقیقه یک بار میاد و اس ام اس میده!! چیکار کنم که فقط یک بار اول اس ام فرستاده بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ از همون روش فایل تکست استفاده کنید تا یکبار بده. If File.Exists(File.DirInternal,"save")=False Then Dim PhoneSms1 As PhoneSms PhoneSms1.Send(0939******,"WelCome") File.WriteString(File.DirInternal,"save","") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ مرسی اما این کد چیکار میکنه یه کم توصیح میدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ مرسی اما این کد چیکار میکنه یه کم توصیح میدید؟ میاد چک میکنه اگه فایل تکستی با نام save وجود نداشت ، پیامک رو میفرسته و اون فایل تکست رو خودش ایجاد میکنه تا در دفعه های بعدی دوباره نیاد بفرسته. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام دوستان
من از سرویس استفاده کردم و داخل ساب سرویس استارت این کدو نوشتم
بعدم یه کد نوشتم که هر 5 دقیقه بیاد و سرویس رو چک کنه اگه فعال نبود فعالش کنه
خب هر 5 دقیقه یک بار میاد و اس ام اس میده!!
چیکار کنم که فقط یک بار اول اس ام فرستاده بشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.