سلام به همه اساتید انجمن چند وقتی برای من سوالی پیش اومده که گفتم با دوستان مطرح کنم تا بنده رو راهنمایی بفرمایید (( ازاونجایی که اصولا برنامه نویس هم آدم هست و خرج داره و باید کافه و چایی و سی..ار و از اینجورچیزا برای خودش بخره و با دوستاش بره عشق وحال.... )) و این در آمد میتونه از نوشتم اپلیکیشن حاصل بشه ! می خاستم ببینم چرا اپلیکیشن های رایگان روانه بازار میشه؟؟ در واقع یه توسعه دهنده هدفش چه چیز هایی میتونه باشه از تولید یک اپلیکیشن رایگان البته در همین ابتدا بحث نسخه های آزمایشی و پرداخت درون برنامه رو جدا کنیم که مورد بحث ما نیست و هدفش مشخصه ولی مثلا یک دیکشنری که الان در کافه بازار حدود 500000 تا دانلود داشته و رایگان هست چه سودی میتونه برای برنامه نویسش داشته باشه؟؟ ممنون میشم نظر دوستان و راهنمایی اساتید رو بدونم
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه اساتید انجمن
چند وقتی برای من سوالی پیش اومده که گفتم با دوستان مطرح کنم تا بنده رو راهنمایی بفرمایید
(( ازاونجایی که اصولا برنامه نویس هم آدم هست و خرج داره و باید کافه و چایی و سی..ار و از اینجورچیزا برای خودش بخره و با دوستاش بره عشق وحال.... ))
و این در آمد میتونه از نوشتم اپلیکیشن حاصل بشه !
می خاستم ببینم چرا اپلیکیشن های رایگان روانه بازار میشه؟؟
در واقع یه توسعه دهنده هدفش چه چیز هایی میتونه باشه از تولید یک اپلیکیشن رایگان
البته در همین ابتدا بحث نسخه های آزمایشی و پرداخت درون برنامه رو جدا کنیم که مورد بحث ما نیست و هدفش مشخصه
ولی مثلا یک دیکشنری که الان در کافه بازار حدود 500000 تا دانلود داشته و رایگان هست چه سودی میتونه برای برنامه نویسش داشته باشه؟؟
ممنون میشم نظر دوستان و راهنمایی اساتید رو بدونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.