sedat 11 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من به همراه دوستم یه برنامه محاسباتی داریم میسازیم تو کلیک لبل (لبل محاسبه) تقریبا2500 خط کد نوشتم. وقتی ران میگیرم این ارور میده ضمنا تو یه اکت دیگه یه لبل محاسبه با تعداد خط بیشتر داریم اما ارور نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sedat 11 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ ماشالا چقد کد. ببینید اررورش اینه: code too large for try statement یعنی کدها خیلی زیادن . معمولا در اینجور مواقع در زبان جاوا برای اینکه از خطا جلوگیری بشه میگه باید بازهم catch و یا finally بذارید اما بیسیک هیچکدومش رو قبول نمیکنه و فقط یک catch میپذیره. اگه کلا try catch هم ورداریم میگه: بازهم در اینجور مواقع یه throws Exception آخر متدها باید قرار بگیره که این هم فکر نکنم داشته باشه بیسیک... و همچنین آقای ارل گفته من بزودی در آینده finally هم به try اضافه خواهم کرد: فعلا هم راهی به ذهنم نمیرسه که چطور رفعش کنید. ویرایش: مگه اینکه تمام کدهایی که نوشتید بصورت جاوا بنویسید ، اونوقت میشه پیادش کرد توی یک متد جداگانه و برای اون متد یک catch اضافه و یک finally قرار داد تا از خطا جلوگیری بشه. سلام آقای نیکروان مشکلم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ سلام داره از Try Catch ایراد میگیره ، یکجا یه Try گذاشتید احتمالا اما Catch نذاشتید واسش... اگه مشکل حل نشد کدهاتون رو قرار بدید ، اگه زیادن توی یک فایل تکست ذخیره و پیوست کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sedat 11 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ سلام داره از Try Catch ایراد میگیره ، یکجا یه Try گذاشتید احتمالا اما Catch نذاشتید واسش... اگه مشکل حل نشد کدهاتون رو قرار بدید ، اگه زیادن توی یک فایل تکست ذخیره و پیوست کنید. ممنون اما try حذف کردم باز هم ارور میده nemoone.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون اما try حذف کردم باز هم ارور میده ماشالا چقد کد. ببینید اررورش اینه: code too large for try statement یعنی کدها خیلی زیادن . معمولا در اینجور مواقع در زبان جاوا برای اینکه از خطا جلوگیری بشه میگه باید بازهم catch و یا finally بذارید اما بیسیک هیچکدومش رو قبول نمیکنه و فقط یک catch میپذیره. اگه کلا try catch هم ورداریم میگه: error: code too large public static String _mohasebe_click() throws Exception بازهم در اینجور مواقع یه throws Exception آخر متدها باید قرار بگیره که این هم فکر نکنم داشته باشه بیسیک... و همچنین آقای ارل گفته من بزودی در آینده finally هم به try اضافه خواهم کرد: I believe that it will be added in the future. فعلا هم راهی به ذهنم نمیرسه که چطور رفعش کنید. ویرایش: مگه اینکه تمام کدهایی که نوشتید بصورت جاوا بنویسید ، اونوقت میشه پیادش کرد توی یک متد جداگانه و برای اون متد یک catch اضافه و یک finally قرار داد تا از خطا جلوگیری بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sedat 11 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sedat 11
سلام دوستان
من به همراه دوستم یه برنامه محاسباتی داریم میسازیم
تو کلیک لبل (لبل محاسبه) تقریبا2500 خط کد نوشتم. وقتی ران میگیرم این ارور میده
ضمنا تو یه اکت دیگه یه لبل محاسبه با تعداد خط بیشتر داریم اما ارور نمیده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.