rezaa0936 70 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان میخواستم بدونم چجوری میشه تبلیغات عدد رو از روی یک سورس به کلی پاک کنم منتظر جواب های خوبتون هستم ))) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ درود خب مستلزم پاک کردن کدهاش از منیفست و کد نویسی هست اما به این صورت میتونید مانع از نمایش تبلیغات عدد در برنامتون بشید : Dim disabled As String = "true" Dim args(1) As Object = Array As Object(disabled) Dim types(1) As String = Array As String("java.lang.String") r.RunStaticMethod("ir.adad.AdadB4APlugin", "setDisabled", args, types) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaa0936 70 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ درود خب مستلزم پاک کردن کدهاش از منیفست و کد نویسی هست اما به این صورت میتونید مانع از نمایش تبلیغات عدد در برنامتون بشید : Dim disabled As String = "true" Dim args(1) As Object = Array As Object(disabled) Dim types(1) As String = Array As String("java.lang.String") r.RunStaticMethod("ir.adad.AdadB4APlugin", "setDisabled", args, types) ببخشید اینو کجا اضافه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ ببخشید اینو کجا اضافه کنم تو هر رویدادی که می خواید تبلیغات حذف بشه. مثلا Activity_Create . اطلاعات بیش تر https://adad.ir/publishers/help/b4a/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezaa0936 70
سلام دوستان میخواستم بدونم چجوری میشه تبلیغات عدد رو از روی یک سورس به کلی پاک کنم
منتظر جواب های خوبتون هستم )))
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.