رفتن به مطلب
  • 0

اسکرول دستی! (به وسیله نوار اسکرول)

mirsedali

سوال

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

ببخشید اگه کلماتی که برای عنوان انتخاب کردم دقیق یا مناسب نیست، نمیدونستم اسمش چیه! :fekr:

من دنبال یه روش میگردم که

اولا اسکرول بار رو همیشه نمایش بدم تا مقدار اسکرول شده مشخص باشه

دوما بتونم رنگ و آبش رو تغییر بدم

و سوما بتونم با بالا و پایین کردن دکمه اسکرول بار، اسکرول رو انجام بدم (برخلاف روش معمول که اسکرول به وسیله تاچ خود ویوی اسکرول انجام میشه!)

باز هم معذرت اگه بد توضیح دادم!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام

اولا اسکرول بار رو همیشه نمایش بدم تا مقدار اسکرول شده مشخص باشه

کدی که در جاوا به کار برده میشه برای اینکار این هست ، که برای بیسیکش میشه: (تست نکردم)

Dim r As Reflector
r.Target=ScrollView1
r.RunMethod2("setScrollbarFadingEnabled","False","java.lang.boolean")

دوما بتونم رنگ و آبش رو تغییر بدم

من متدی در کدهای جاوا برای همچین کاری پیدا نکردم و فقط گفتن از xml میشه رنگ اسکرول بار رو تغییر داد.
http://stackoverflow.com/questions/20781788/how-to-change-color-of-the-actual-scroll-in-scrollview-android
حالا شما بازهم پیگیر باشید اگه کد جاواشو برای اینکار پیدا کردید بگید تا کمک کنیم بیاریدش تو بیسیک.
اینم یه نگاه بندازید شاید به کارتون بیاد:
http://answercenter.ir/topic/7853-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88thumb/

و سوما بتونم با بالا و پایین کردن دکمه اسکرول بار، اسکرول رو انجام بدم (برخلاف روش معمول که اسکرول به وسیله تاچ خود ویوی اسکرول انجام میشه!)

به این کار میگن FastScroll که بازهم متدی برای اینکار در اسکرول ویو پیدا نکردم در جاوا... (اما مطمئنم وجود داره)
باز بگردید اگه کدی پیدا کردید برای جاوا اعلام کنید... یا منتظر پاسخ دوستان باشید.

لینک ارسال

Dim r As Reflector
	r.Target=svmatn
	r.RunMethod2("setScrollbarFadingEnabled","False","java.lang.boolean")

جواب نداد متاسفانه!

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...