رفتن به مطلب
  • 0

از کدام سایت برای پوش نوتیفیکیشن استفاده کنم ؟

fun_code

سوال

سلام دوستان

بنده تا امروز از هاست خودم برای پوش نوتیفیکیشن ارسال میکردم.

با توجه به درگیر شدن منابع هاست تصمیم گرفتم از سایت هایی که این امکان را در اختیار برنامه نویسان قرار می دهند استفاده کنم.

یکی از همکاران گفتن سایت پارسه خوبه که انگار اخیرا حال کاربرانش رو گرفته و تصمیم گرفته این سیستم رو منحل کنه !!!

لطفا بهترین و سریعترین سایتی که میشناسید و تجربه خوبی در ارسال پوش باهاش داشتید رو اعلام کنید.

اگر روزی سایت انتخاب شده قصد منحل کردن سیستمش رو داشت کاری نمیشه کرد ؟ اگر سیستم پوش از سایت جدیدی در برنامه قرار بدیم و کاربران آپدیت نکنن از دست رفتن ؟

پیشاپیش ممنونم از همکاری شما

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

از دوستان خواهش می کنم اگر تجربه ای دارید بنده را راهنمایی بفرمایید.

لینک ارسال

از دوستان خواهش می کنم اگر تجربه ای دارید بنده را راهنمایی بفرمایید.

از هر سایتی که پوش ارایه میده استفاده کنی یک کتابخانه بهت میده . حالا اگر اون سایت بنا به دلایلی تعطیل شد دیگه نمیتونی پوش ارایه بدی. یا اگر اون سایت قصد تعطیلی رو نداشته باشه و فقط قصد پیشرفت داشته باشه و میاد کتابخانه رو ارتقا میده دو حالت داره یا از کار میافته یا هم نه اون دیگه بستگی به چاره و اندیشه اون سایت رو داره. خلاصه اینکه 100 درصد نمیتونی دلت رو خوش کنی که دیگه دایمی هست سرویست.اگر از کار افتادن باید یک آپدیت بدی.

ولی اخیرا یک آموزش توپ در رابطه با GCM زدن که با یادگیری اون دیگه وابستگی به سایتی رو نداری

لینک ارسال

سلام

تا قبل از این سایت پلاس که کاملا داخلی بود و مدیرانش هم آقای نیکروان و قاسمی نیا بودن خیلی خوب ارائه میداد

و حالا که فعلا قراره نباشه تا بعد از چند وقت ، بهتر و با امکانات بیشتر برگردن ... یه جایگزین خوب براشون میتونه سایت OneSignal باشه که امکانات خوبی داره ...

اما کتابخونه B4A نداره و من برای Android Studio کار کردم باهاش که خیلی خوبه و امکاناتش هم واقعا عالیه ...

حتما یه سر به سایتش بزنین

مخصوصا دوستان رپر (Wraper نه Raper) اگه تونستید برای B4A رپش کنید چون خیلی خوبه ...!

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...