sun2rise 18 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطوری میتونم یه فایل رو از طریق اف تی پی آپلود کنم ؟ از سورس زیر استفاده کردم ولی باز جواب نداد درحالی که مشخصات اف تی پی کاملا درسته FTP1.Initialize("FTP1","ftp server ip",21,"user","pass") FTP1.UploadFile(File.DirAssets,"1.jpg",False,"1.jpg") دوستان لطفا یه سورسی چیزی بذارید تا بتونیم استفاده کنیم یا اگر هم سورس آپلود از طریق post رو هم دارید بذارید تا استفاده کنیم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ سلام اول فایل مورد نظر رو از File.DirAssets به File.DirInternal کپی کنید و بعد از اونجا آپلود کنید ببینید درست میشه یانه...؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ اون قسمت اسم فایل رو ب این صورت تغییر بدید ب احتمال زیاد درست میشه : FTP1.UploadFile(File.DirAssets,"1.jpg",False,"/1.jpg") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sun2rise 18 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ من این قسمت رو درست کردم با تشکر از اساتیدی که راهنمایی کردن ولی یه مشکلی برام پیش اومده اونم این که وقتی فایل رو از قسمت ContentChooser انتخاب میکنم دیگه نمیتونم فایل انتخاب شده رو آپلود کنم درحالی که این فایل انتخابی رو میشه توی ImageView نشون داد ولی نمیدونم چرا نمیشه آپلود کرد کد زیر رو از همین انجمن پیدا کردم که مثل اینکه برای انجام عملیات باید از _Resualt استفاده کرد ولی همون مشکلی که گفتم رو داره دوستان لطفا توی این قسمت هم منو راهنمایی کنن منتظر پاسختون هستم با تشکر Sub chooser_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) If Success = True Then Dim Bitmap1 As Bitmap Bitmap1.Initialize(Dir,FileName) Dim x = GetRealPath(FileName) As String Msgbox(x,"Alert") ImageView1.SetBackgroundImage (Bitmap1) ImageView1.Visible = True FTP1.Initialize("FTP1","Server ftp",21,"username","password") FTP1.UploadFile(File.DirRootExternal,x,False,"1.jpg") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sun2rise 18 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sun2rise 18
سلام دوستان
چطوری میتونم یه فایل رو از طریق اف تی پی آپلود کنم ؟ از سورس زیر استفاده کردم ولی باز جواب نداد درحالی که مشخصات اف تی پی کاملا درسته
دوستان لطفا یه سورسی چیزی بذارید تا بتونیم استفاده کنیم یا اگر هم سورس آپلود از طریق post رو هم دارید بذارید تا استفاده کنیم
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.